Vintagemøbler

Lad os først og fremmest diskutere, hvad der præcist er vintage-møbler. Generelt er der enighed om, at vintage-møbler er alt, der er mindst 20 år gammelt. Inden for denne kategori betLæs mereragtes nyere og restaurerede møbler, især dem fra 50'erne til 80'erne, generelt som retro. Denne kategori af vægmalerier med vintage møbler hylder virkelig det, der kan betegnes som ægte vintage. Husk dog på, at det at være gammel gør ikke et møbel vintage i teknisk forstand, selv om de fleste mennesker bruger udtrykket gammel og vintage i flæng. For at gøre sig fortjent til titlen vintage skal møblet også være et eksempel på det, der definerede en bestemt stil i den pågældende periode. Ligesom vores vægmalerier med vintage-møbler viser de blot de bedste karakteristika fra den pågældende æra. Du kan skabe et unikt look i dit valgte rum, uanset om det er et boligområde som stuen derhjemme eller et mere kommercielt interiør som f.eks. pauserummet på kontoret.

Bøgernes magi i vægmalerier af vintage møbler

Uanset om du er læser eller endda forfatter, er biblioteker både et skatkammer og et tilflugtssted. Freden og roen på disse steder er beroligende, og de endeløse hylder med bøger er så behagelige at se på. Tjek vores udvalg af vægmalerier med vintage møbler for at se nogle smukke eksempler. Biblioteker har bare noget så medfødt fascinerende over sig, fordi de rummer så meget viden og historier. I dag giver internettet et øjeblikkeligt forskningsværktøj, men nogle gange er det en mere givende oplevelse at grave i rigtige sider. Genskab denne charme med vægmalerier af biblioteker med vintage møbler. Charmen ved genstande som "Old Library" kan være sådan en massiv fordel, når du bruger det som din boligindretning. Dette vægmaleri med vintage møbler er også i klassisk sort og hvidt, hvilket giver emnet endnu mere karakter.

Til børnene

Selv om disse vintage møbelvægmalerier ser gamle ud, vil de unge også sætte pris på det. Nostalgi og vintage er in, især når de kombineres med de rigtige dekorative elementer. Børnene vil blive begejstrede over de smukke farvekombinationer, der vises. Disse vintage-møbelvægmalerier er imødekommende og børnevenlige, hvilket er praktisk, når væggene i familieorienterede rum skal udsmykkes. "Meeting in a Yellow Bureau" kombinerer f.eks. skønheden i en vintage skuffe med det altid populære element natur. I dette særlige tilfælde er det søde katte, som vil gøre børnene mere end glade. Denne form for vægmalerier med vintage møbler kan se godt ud i ethvert rum, men især i børneværelser, studieområder eller legekasser. "Bear and Teddy" er et andet godt valg, når det kommer til at opgradere interiøret i de rum, som dine børn færdes i. Brug vintage møbelvægmalerier til at lade de unge nyde at tilbringe tid indendørs, når vejret ikke er så godt.

Mere vægmalerier med vintage møbler

Lad os indrømme det, når du tænker på vintage, kommer du nogle gange til at tænke på middelalderlige bygninger og alt det, der popper op i dit hoved. Vintage møbler vægmalerier har præcis disse slags seværdigheder. Tag et kig på "Ornate Cliffe Castle" for det mest konkrete eksempel på dette. Dette vintage møbelvægmaleri fremhæver Cliffe Castle, som oprindeligt var hjemsted for den victorianske millionær og tekstilproducent Henry Isaac Butterfield. Bygningen, der blev færdiggjort i 1880'erne, blev finansieret af Butterfield-familiens industriimperium, der omfattede uldtekstilfabrikker og en shippingvirksomhed, som bragte britiske varer til Europa, Amerika og Kina. Det færdige hus var et pragteksemplar af international kunst og fransk udsmykning, som du kan se på vægmalerier med vintage møbler. Når man ser denne skønhed, kan man bare se, at det var skueplads for mange glitrende sociale begivenheder.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider