Rock and roll

Jeg skinner som guld, når jeg spiller på klaver. Det sagde en af musikgenrens mest ikoniske legender, Jerry Lee Lewis. Han erklærede det, da hans fætter, den berømte bibel-evangelist Læs mereJimmy Swaggart, fortalte ham, at han spillede musik af sex og nedværdigelse. Der findes nok ingen musikform, der hylder ungdom, frihed og oprør bedre end rock and roll. Siden starten har den fejret verden med storm og skabt en livsstil, der den dag i dag er synonym med eventyr og udskejelser. Musikken ændrer sig, men sangen forbliver den samme. Og de tilhørende narrestreger og skuespil, der kendetegnede denne musikforms koryfæer, har ikke ændret sig en tøddel. De er blot blevet videregivet fra en generation af rockere til den næste. Selv lyden og dynamikken i selve musikken har udviklet sig gennem generationerne, men den grundlæggende ånd og drivkraft bag musikken er stadig lige så rå og respektløs som altid. Photowall hylder denne vilde og listige musikalske genre med sin serie af rock and roll-vægmalerier. Disse flotte værker rundt om i dit hjem kan få den unge og rebellen i dig frem og minde dig om de dage, hvor alt, hvad du tænkte på, var musik, hurtige biler, piger og ballade.

Rytmisk i rock and roll vægmalerier

Rock and roll begyndte sit liv i USA i slutningen af fyrrerne og begyndelsen af halvtredserne. Dens rødder går tilbage til sort amerikansk musik som gospel, blues, jazz, boogie og rag for blot at nævne nogle få. Selv om mange af dens påvirkninger kan høres i tidligere værker, fik genren selv ikke sit navn før 1954. Klaverer, saxofoner, elektriske eller akustiske guitarer, basguitarer, tamburiner og trommer er blot nogle af de instrumenter, der anvendes i rock and roll. Photowall hylder musikken med sin serie af rock and roll-vægmalerier og har billeder som "Guitar Solo", "Rock and Roll Lead Types" og "I Left the Building" i sin fine samling. Hvis du anskaffer dig selv en håndfuld af disse vægmalerier, vil det vække den længe forsvundne oprørskhed fra den teenager, du engang var, og måske vil det få dig til at hyle mod månen, når stemningen er til det. Genoplev de dage, hvor du og din kommende kone blev forelsket, ved at afspille de plader, der blev spillet i radioen under jeres tidlige romance, og ved at omgive jer med disse fantastiske rock and roll vægmalerier. Disse rock and roll vægmalerier vil helt sikkert bringe ilden tilbage i dit liv.

Bryggende i rock and roll vægmalerier

Nægtelsen af at acceptere den dikterede norm er en af grundene til, at rock and roll spillede en så stor rolle i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Rockstjerner blev ofte set deltage i demonstrationer og protester mod racediskrimination og Vietnamkrigen. Mens de i studiet gav genlyd af disse meget stærke følelser i de sange, de indspillede. Det var en vild og turbulent tid i Amerika, og rock'n'roll syntes at være det perfekte soundtrack til den. Photowall hylder nogle af de mest ikoniske figurer inden for rock and roll med "I Never Really Left" med selveste kongen Elvis Presley. Der er også "Blind Boy Grunt" og "All I Can Do is Be Me", som viser den legendariske rockpoet og tekstforfatter Bob Dylan. Disse rock and roll-vægmalerier vil vise sig at være uvurderlige til at pryde hjemmene hos rebeller i alle aldre. Musikken og livsstilen er alle indkapslet i billederne på disse vidunderlige rock and roll vægmalerier. Der er ingen tvivl om, at det vil få hjertet til at banke, og blodet til at løbe varmt, hvis man har dem i sit hjem.

Rebellisk og vild

I 80'erne kom en musiker ved navn Bruce Springsteen, som kærligt kaldes The Boss, ind på scenen og bragte sin egen form for rock and roll, der hylder en særlig amerikansk kultur. Det var fabriksarbejdernes og lastbilchaufførernes musik, de vilde teenagere og de smukke, blonde surferpiger. Hans dybe, halsbrækkende stemme og uhyre følelsesladede tekster katapulterede ham ind i Rock and Roll Hall of Fame. Hiv din hat til The Boss med printet "I Was Born", der findes i vores samling af rock and roll-vægmalerier. Lad disse rock and roll-vægmalerier minde dig om en dag, hvor livet var nemmere, og hvor den eneste bekymring var, hvordan man kunne have det sjovere. Disse rock and roll-vægmalerier kan også pryde dine børns værelser, så du sikrer, at de også udvikler en kærlighed til denne form for musik, og at faklen bliver givet videre med succes. Inviter dine venner på besøg til en aften med lytning til dine yndlingsvinylplader, mens du mindes tidligere tiders dårskaber og kære ungdomsminder. Snup dig selv en hel masse af disse fantastiske rock and roll vægmalerier lige nu.
Produktoplysninger
  • Viser 1-7 af 7 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.