Ru

Vores fremragende sortiment af vægmalerier med grove teksturer sikrer, at du kan vælge mellem alle de forskellige typer af vægmalerier. Da tekstur er så vigtig for at tilføje visuel vLæs mereægt til et rum, vil disse elementer af høj kvalitet, som vi har på lager til dig, løfte og virkelig gøre dit personlige rum til et blikfang. Robuste teksturer kan få et rum til at føles mere jordnært og intimt, i modsætning til glatte overflader, som får det til at virke mere slankt og fjernt. Som du vil se, har vi førstnævnte i overflod, bekvemt samlet, så du kan kigge nærmere på dem.

Brug grove teksturer vægmalerier som ligevægt

Harmoni er meget afgørende for at løfte et rum fra ordinær til ekstraordinær. Derfor er tekstur virkelig væsentlig, fordi det giver balance ved at få forskellige områder til at poppe op. Hvis alt ser for ens ud, vil der ikke kun ikke være nogen visuel vægt, men også ingen optisk interesse. Vores vægmalerier med grove teksturer i høj klasse er derfor det optimale instrument til at sikre, at dit hjem, kontor eller andet personligt rum har den variation, der skaber den enhed af alle dekorative elementer kombineret. Brug kontrasterne klogt, især med afstanden mellem ru teksturer vægmalerier og en glat overflade. Hvis du placerer dem direkte ved siden af hinanden, vil det få de ru teksturer vægmalerier til at stå mere frem og virke tungere, end hvis du placerer dem med afstand fra hinanden.

Ruderende flotte eksempler

For at give dig et bedre indblik i vores udvalg af vægmalerier med ru teksturer er der her nogle konkrete eksempler, som vil hjælpe dig med at fastslå, hvordan de visuelle komponenter i dit rum vil føles. Dripping Paint Graffiti Wall er et ret stærkt tilfælde, fordi farverne er så levende og lyse. Denne kunstneriske gengivelse ser også meget moderigtig og aktuel ud, hvilket ville passe til ethvert moderne hjem eller også et livligt kontor. Hvis du går efter et mere afdæmpet svar, kan Grey Graffiti Detail være printet for dig, da dets Tag udført i et lidt Wildstyle-format ligner en del af et vægmaleri af gadekunst, men samtidig kan det give et fænomenalt syn i gangen eller på kontoret som dit vægmaleri med grove teksturer.

Træ i rå teksturer vægmalerier

Vi kan være enige om, at træ, når det er gjort og præsenteret rigtigt, er en meget betryggende ting at røre ved. Det giver os en stærk fornemmelse af komfort og soliditet. Det ser selvfølgelig også behageligt ud, men samtidig stilfuldt, og derfor indeholder vores fremragende vægmalerier med rå teksturer nogle motiver med træ som tema, især Upright Wooden Wall og Wooden Logs Wall. Begge disse muligheder kan tilføje den førnævnte essentielle visuelle vægt til dit rum. Deres slående mønstre er en trøst for øjnene, men kan samtidig fungere godt sammen med mere moderne elementer, hvis det er dit ønske, når du vil pynte dit rum.

Brik for brik

Denne kategori er normalt den første, der forbindes med vægmalerier med grove teksturer. Mursten er et meget populært dekorativt værktøj til interiør, da det bringer den aura af stabilitet, styrke og sikkerhed. Indarbejdelse af tekstur i dit interiørdesign er altafgørende for at bringe designet til det næste niveau. Vægmalerier med grove teksturer med mursten kan være en vigtig ingrediens i dette kosmetiske projekt. Billeder af høj kvalitet som Stockholm Brick Wall eller Old Ruff Brickwall fås i deres originale, knaldrøde nuancer samt i den altid overbevisende sort/hvid-version. Dette bringer os også til alle disse forskellige og førsteklasses elementer i sektionen for vægmalerier med rå teksturer, som er tilgængelige for dine specifikke modifikationer, justeringer og ændringer.

Ruderede teksturer vægmalerier til de unge

Hvis dine unge eller måske teenagere ønsker en ny indretning til deres værelse eller personlige rum, har rough textures wall murals præcis de rigtige stykker. En af dem er Stop Sign Against Grungy Wall, som kan være et herligt centerpiece til et pre-adult værelse. Det ser cool ud med sit ihærdigt unikke design og taler til den oprørske energi, der ofte definerer teenagere. Colorful Brick Wall har også den charme, som teenagere ville omfavne, da den er helt sprælsk og flerfarvet og gør ethvert område mere ungt og dynamisk.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.