Malet

Hvis du vil supplere et rum med et ekstra lag karakter og personlighed, kan du prøve Photowalls klynge af malede vægmalerier af høj standard fra kategorien overflader. Det er et velkeLæs merendt faktum inden for indretning, at de fleste mennesker ofte overser overflader og teksturer, fordi vi tager dem for givet, da vi er så vant til, at de er omkring os næsten hele tiden. Det gælder både indendørs og udendørs omgivelser. Men hvis du isolerer en bestemt overflade eller tekstur, bringer det et træk af individualisme frem, hvilket får kontrasterne til at springe frem og komme til live. Malede vægmalerier kan bogstaveligt talt forvandle ethvert rum fra almindeligt til spektakulært. Som sædvanlig kan disse elementer ændres, så de passer til din eksisterende æstetik, farveskemaer og andre eksisterende dekorative elementer.

Dekoration gjort let med malede vægmalerier

Hvis du vælger at designe med billeder, der tilføjer dybde og mønster, såsom malede vægmalerier, vil det animere rummet op og give det en stemning, som du har til hensigt at skabe i dit rum. Et godt eksempel på et malet vægmaleri, der gør dette, er værket med titlen "Tide Pool". Ved første øjekast kan det virke abstrakt og helt ude i det blå, men jo mere du kigger på det, jo mere bliver du tiltrukket af det. De smukke farvekombinationer fremkalder en sådan varme og ro, at det ville se perfekt ud i enhver stue. Hvis du ønsker at gå endnu et skridt videre og placere en kontraststruktur direkte mod et malet vægmaleri, hvilket helt sikkert vil forbedre udsigten endnu mere, kan du vælge noget mere subtilt som "Daydream Neutral 01". Blandingsmulighederne er enorme inden for malede vægmalerier, du skal bare se, hvad der passer til og taler mest til dig.

Leg med kontrast

Hvis dit design er moderne, kan du vise et malet vægmaleri som "Street Art Painting" for at tilføje lige akkurat nok korn til at spille op med resten af rummets polerede aura. Tilføj et niveau af raffinement til et rum ved omhyggeligt at vælge teksturer, der vil supplere hinanden og frembringe en æstetisk harmoni, hvilket malede vægmalerier er de perfekte værktøjer til. "Old Frayed Painted Wall with Bird" er et af de mange elementer, der fanger den slags dekorative ånd ved at kombinere forskellige elementer for at afrunde andre ornamentale komponenter. Hvis du ønsker et ægte farvestråling, er malede vægmalerier som "When they go Right she Goes Left" perfekt. Selv arbejdspladsen ville have gavn af dette, da undersøgelser har vist, at store kunstværker øger produktiviteten og produktionen på et kontor. Udforsk de mange muligheder, som malede vægmalerier giver dig, og forvandl dine vægge til et smukt fokuspunkt i ethvert rum.

Det næste niveau med malede vægmalerier

De, der har forsøgt sig med indretning eller bare almindelig indretning, ved, at overflader og teksturer giver visuel tyngde. Da de fleste af os ikke ønsker, at vores rum skal være ubeskrevne, anvender vi ofte maling for at give dem farve og et tema, især når det drejer sig om opholdsrum, som skal kunne fange din opmærksomhed og fastholde den der. Ikke desto mindre vokser vi nogle gange ud af den oprindelige maling, vi brugte, eller der kommer noget, der ændrer vores mening, og du ønsker at male rummet helt om. Malede vægmalerier sparer dig for besværet og besværet med at gøre det, da de er nemme at sætte op og også nemt kan ændres. Malede vægmalerier kan øge den okulære tyngde i væggene i et rum ved en generel forøgelse af kompositionen. Et velplaceret stykke tekstur skaber den opfattede følelse af berøring for den, der lægger øjne på din indretning. Med unikke designs og behagelige farveskemaer kan du bruge malede vægmalerier til at eksperimentere og lege rundt i din boligindretning, fritidsinteriør og endda i din virksomheds indretning.
Produktoplysninger