Overflader

Photowall præsenterer vægmalerier af høj kvalitet, detaljerede og farverige overflader til din boligindretning. Disse motiver giver en ny dimension til dine bolig-, erhvervs- eller enLæs meredda fritidsrum. Få din indretningsdesigner frem ved at eksperimentere med nye vægmalerier med overflader, der findes i forskellige designs, stilarter, farver, nuancer, nuancer, nuancer og toner. Photowall gør det meget nemmere ved at give dig mulighed for at skræddersy disse vægmalerier til at passe til dit designprojekts skræddersyede æstetik og overordnede layout. Du kan tilpasse vægmalerierne i overensstemmelse med dine farveskemaer og andre dekorative elementer.

Diversitet i overflader vægmalerier

Da der er et ganske rigeligt udvalg af motiver i vægmalerier på overflader, har Photowall skabt en nem og bekvem mulighed for at reducere din udvælgelsesproces. Det betyder, at vægmalerier på overflader er blevet opdelt i tre underkategorier, nemlig malet, reflekterende og rustikke. Malede vægmalerier er primært defineret ved deres forkærlighed for farver, hvilket gør disse elementer meget levende og friske. Vægmalerier med reflekterende overflader er, som ordet antyder, mere bevidst udformet med vand som det meget fremtrædende element. Sidst, men ikke mindst, refererer rustikke vægmalerier til billeder, der er mere hjemlige og landlige, men som ikke desto mindre har en enorm stil.

Lokaliteten er afgørende

Det første spørgsmål efter at have valgt top-notch overflader vægmalerier er, hvor de skal sættes op, hvis det ikke allerede er besluttet. Mens vægmalerier med naturmotiver kan være mere passende til et boligområde, kan kommercielle områder have gavn af et emne, der er menneskeskabt i sine vægmalerier. "Colorful Wood Table", for eksempel, indeholder sidstnævnte. Dette vægmaleri ville dog også se godt ud i et hjem på grund af de dejlige pastelfarver og det næsten diagonale is-lignende design. På den anden side fungerer noget så robust og flot som "Plastered Surface" bedre i et hjemligt område, fordi visse farver i vægmalerier med overflader virkelig giver en følelse af hygge, komfort og varme. Heldigvis har du med Photowalls varierede udvalg af overflader vægmalerier masser af muligheder, når du skal vælge den udsmykning, du ønsker i dit hjem, på dit kontor eller et andet rum, du har valgt at genoplive med noget forfriskende.

Variative materialer i overflader vægmalerier

Der er ikke en entydig præference for naturmaterialer frem for menneskeskabte materialer, der indgår i overflader vægmalerier, da begge er lige populære, ligesom i virkeligheden. Det afhænger alt sammen af de andre komponenter i indretningen, hvilket igen er vigtigt, fordi du skal finde en ideel balance, når du anvender vægmalerier til at matche, blande eller kontrastere med de andre elementer. En anden mulighed er naturligvis en kombination af vægmalerier med overflader, der fremhæver naturlige materialer, og vægmalerier med overflader, der fremhæver menneskeskabte materialer, hvilket skaber nogle virkelig interessante interiører. Blandingen af menneskeskabte og naturlige elementer kan give en anden æstetisk karakter, der ligger et sted mellem det traditionelle og det moderne, mellem det finurlige og det sofistikerede, om man vil.

Store egenskaber

Valget og den efterfølgende placering af dine vægmalerier på overfladerne afhænger også af den reaktion eller følelse, du forsøger at fremkalde hos dig selv, din familie, dine venner, dine kolleger osv. Et værk som "Reflection in Water" fra sortimentet af vægmalerier på overflader kan f.eks. fremkalde en vis ro og fred. Dette skyldes motivets smukke tone, farvetone og blå nuance, som straks transporterer dig til måske havet, en fredfyldt sø eller en kølig flod. Så er der vægmaleriet med overfladerne "Rustic Charm", som man i betragtning af navnet ville tro ville være ideelt til et hjem, men den kraftige brune tone ville også fungere på et kontor eller et andet kommercielt sted. Dette vægmaleri på overfladerne skriger klasse og raffinement med en enkel, men alligevel dominerende tilstedeværelse, der helt sikkert vil fange øjet og opmærksomheden hos alle, der ser det.
Produktoplysninger