Objekter

Et centralt tema eller i det mindste et fælles element er vigtigt at have, når det gælder indretning af din indretning. Hvis du fokuserer på én ting, kan det give et godt fokuspunkt, Læs meremen paradoksalt nok også give andre dekorative elementer i dit rum en fremtrædende plads. Med Photowall's fremragende og højkvalitets objekter vægmalerier af høj kvalitet fra kunst- og designniveauet har du dette fokus og værktøj til din rådighed. Hverdagsgenstande og -materialer i kunst er et moderne svar på en århundredgammel praksis, hvilket disse vægmalerier med objekter gør på en stilfuld måde, med en enorm variation og unikke designs. Uanset om du ønsker at pynte op eller revitalisere dit bolig-, virksomheds- eller fritidsrum, kan du ikke gå galt i byen med disse motiver. Objekts vægmalerier giver dig også mulighed for at anmode om dine egne ændringer, så de passer til eller står i kontrast til din eksisterende æstetik, farveskemaer og overordnede design.

En bred palet af objekter vægmalerier

Genstande er ofte fascinerende i sig selv, men også med hensyn til hvad de tilføjer til det overordnede udseende af et rum. Som med andre kunstbevægelser i de sidste århundreder kommer brugen af objekter i kunsten også i forskellige former og fortolkninger. Vægmalerier med objekter har deres egen vifte af mangfoldighed, med billeder, der spænder fra fotografier fra det virkelige liv, der er så detaljerede og indviklede, at man næsten kan føle dem ved at røre ved motivet, til kunstværker så unikke og stilfulde, at man finder sig selv stirrende på dem i meget lang tid. Du kan se denne kontrast i værker som "Oil & Vinegar" og "Retro Kitchen III", der begge er fantastiske vægmalerier af objekter i deres egen ret, men ikke desto mindre forskellige i udførelsen. Mens "Oil & Vinegar" er et smart og komplekst arrangeret billede, er "Retro Kitchen III" et kunstværk i form af en collage. Begge disse vægmalerier med objekter kan få ethvert rum til at springer ud og give maksimal visuel effekt, interesse og vægt.

Et andet perspektiv

For mere end hundrede år siden flyttede et cykelhjul kunsten fremad i en retning, som aldrig før var blevet udforsket. Dette særlige cykelhjul var et færdigt kunstværk af kunstneren Marcel Duchamp, som blev udstillet på en udstilling i New York i 1916. Duchamps brug af genstande, der blev ændret og samlet til kunstværker, udfordrede selve betydningen af kunst og kunstnerisk praksis. Som du vil se, er resterne af denne radikale bevægelse meget synlige i vores udvalg af vægmalerier med objekter. Disse særlige kunstneriske handlinger lagde vægt på konceptet bag et kunstværk snarere end på de materialer, det var lavet af. Netop denne idé udløser stadig den samme type kontrovers og samtale, som Duchamp var ude efter, da han i første omgang brugte hverdagsgenstande. Hvad definerer kunst? Hvad udgør dens skabelse og ophav, når der er tale om en fremstillet, fundet genstand? Nogle af disse spørgsmål kan besvares, eller rettere sagt fortolkes på din egen måde, når du anskaffer dig et vægmaleri af Photowall med objekter. Vælg noget som "Indigo Feathers square", og se dit hjem eller kontor straks blive forvandlet til noget meget mere interessant. Disse objekter vægmalerier giver dit område charme og stil med flotte detaljer og fantastiske farver.

Besøg fortiden med vægmalerier med objekter

Der er en hel del vintage eller retro-tema objekter vægmalerier i denne særlige samling. "Rock and Roll Fantasy" er et meget konkret eksempel på dette, et dejligt charmerende billede, der ikke ville se forkert ud i en bolig eller endda på en arbejdsplads. Hvis du er ude efter en mere moderne stemning, kan "Let it Rain" måske gøre tricket. Dette vægmaleri får rummet til at leve op, da der er ægte bevægelse i billedet, og farven orange giver et ekstra element af liv med sin levende nuance. Forestil dig dette vægmaleri i din stue eller i bestyrelseslokalet på kontoret, det ville helt sikkert være et fantastisk fokuspunkt og skabe samtale blandt alle, der ser det.
Produktoplysninger