Gnavere

Hvis du ønsker en fantastisk og finurlig tilføjelse til dit hjem, kontor eller fritidsområde, kan du prøve søde dyr som f.eks. gnavere som dit fokuspunkt. Photowalls fremragende samliLæs mereng af vægmalerier med gnavere er fremragende i detaljer, design, farver og selvfølgelig kvalitet. Disse gnavere vægmalerier kan også være meget nyttige til at indrette dit barns værelse, studieplads eller legeområde, da vi har meget børnevenlige og elskværdige motiver, som naturligvis alle kan anmodes om dine egne og specifikke ændringer og tilpasninger. Match dine gnavere vægmalerier i overensstemmelse med din indretnings farve, plan og overordnede skema.

Vigtig forskel på gnavere vægmalerier

Lad os først tage et kig på en vigtig faktor, når det kommer til emnet gnavere. Udover det faktum, at rotter og mus ser forskellige ud, er der en hel del andre forskelle mellem disse to. Dine gnavere vægmalerier vægmalerier dekorationsbestræbelser vil være mest succesfulde, når du forstår hver af disse skabninger, der findes i denne dekorative dækker kategori. En af de vigtigste forskelle ligger først og fremmest i adfærden mellem mus og rotter, hvor det er en kendsgerning, at mus er meget mere nysgerrige, mens rotter er meget forsigtige. Mus er også bange for rotter, fordi rotterne desværre dræber og spiser musene. Fysisk set er rotter i forhold til mus meget større, har grovere pels og har forholdsmæssigt større hoveder og fødder. Så logisk set giver det også mening, at mus er de meget mere nuttede gnavere gnavere til at have som gnavere vægmalerier til at pryde dit bolig- eller erhvervsområde.

De sødeste banditter nogensinde

Uanset om dit hjem er omgivet af træer eller skyskrabere, er vaskebjørne sandsynligvis en del af din lokale vilde dyrelivspopulation, hvis du bor på den nordlige halvkugle. De er nogle af de mest tilpasningsdygtige skabninger i verden, der holder til i både land- og byområder i forskellige klimaer. Selv om der findes syv vaskebjørnearter på verdensplan, er den mest genkendelige Procyon lotor eller den almindelige vaskebjørn, som du vil se masser af på vægmalerier af gnavere. Takket være de sorte markeringer, der falder over deres øjne, er vaskebjørne i århundreder blevet typebestemt som den snedige tyv eller tricksterfigur i historier. Deres berømte sorte masker gør mere end at få dem til at ligne nuttede lovløse, selv om vægmalerier med gnavere som "Racoon Black And White" måske får dig til at tro noget andet. Dette ansigtstræk hjælper dem også med at se klart, da den mørke farve absorberer indkommende lys og reducerer blænding, som ellers ville ramme deres øjne og hindre deres syn. Hvis du vil have en mere kunstnerisk fremstilling af disse fanfavoritter, kan du prøve gnaverne vægmaleri "Line Raccoon". Dette vægmaleri med gnavere er smukt og stilfuldt tegnet og kan lyse ethvert rum op med charme og flair.

Rodents vægmalerier og deres egernvenner

Hvis du overhovedet tænker på egern til din indretning, er beskrivelsen af disse dyr ret generisk uanset hvor du, eller de bor. Egern har en lang, busket, hale, store mørke øjne, små ører og er generelt brune, sorte eller grå. Dette gør dem til et ideelt væsen til at være genstand for gnavere vægmalerier i dit værelse. Disse skabninger har store tænder og klatrer hurtigt i træer takket være deres små hænder med skarpe kløer, hvormed de gerne gemmer mad, f.eks. agern, i træerne eller graver dem ned i jorden til vinteren som reserveføde. Egern er nære fætre til andre gnaverarter som f.eks. rotter og mus. Da egern er et populært dyr for børn, kan deres søde natur bruges ideelt som vægmalerier med gnavere. Din dreng eller pige vil helt sikkert sætte pris på et værk som "Red Squirrel in Leaf Litter" fra afsnittet om gnavere vægmalerier, et lyst og muntert kunstværk med et yndig egern som centrum i et behageligt farveskema.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider