Kæledyr

Komemorér kærligheden til dit kæledyr eller dine kæledyr ved at vælge en vægdekoration med det dyr, du allerede har eller ønsker at anskaffe dig. Photowall har et varieret udvalg af vLæs mereægmalerier af høj kvalitet til kæledyr, som giver dig mulighed for at gøre dette. Vores omfattende udvalg af billeder i kategorien vægmalerier til kæledyr indfanger din pelsede yndlingsven, der ser bedst og sødest ud. Uanset om du aktivt leder efter nuttede killinger eller den altid pålidelige menneskets bedste ven, vil vores fremragende katalog af vægmalerier af kæledyr helt sikkert få dine haler til at vrikke. Du kan vælge mellem professionelle billeder, der er så rige på detaljer, og kunstværker, der er så tilfredsstillende for sanserne, at du straks vil få følelsen af at have den perfekte kammerat derhjemme, eller endda på kontoret.

Mindre niveauer af vægmalerier med kæledyr

De mest populære kæledyr i verden er katte og hunde, det ved vi alle sammen. Photowall har derfor behørigt oprettet to mindre underkategorier, som logisk nok hedder Katte på den ene side og Hunde på den anden side. Vores enorme og fantastiske udvalg af vægmalerier med kæledyr vil gøre spørgsmålet om, hvorvidt du er en katte- eller hundemenneske endnu sværere, da begge disse klynger kan overbevise dig om at være enten eller begge dele. I Katte er der for eksempel smukke eksemplarer som vægmaleriet med titlen "Hvid som sne". Det viser en hvid kattedyr, der er så smuk, at man bare har lyst til at række ud efter den og røre ved den. Der er også mere kunstneriske ting som f.eks. det passende navn "Kittens in the Kitchen", hvor et væld af katte skaber et bedårende kaos. For de endnu mere kunstnerisk interesserede har vi vægmalerier af kæledyr i stil med "Prelude to the Dream, black and white" fra underkategorien Dogs, som viser en kæledyrsejer med sin hund på en baggrund af dramatiske skyer i sort og hvidt. Som du kan se, er der masser at vælge imellem inden for vægmalerier til kæledyr, du vil ikke have svært ved at finde det, du leder efter.

Til de små

Små børn er særligt glade for at have kæledyr. Kæledyr vægmalerier kan gengive den indvirkning kæledyr har på børn, og hvordan det kan være en sund tilføjelse til ethvert barns opvækst. Sandheden er, at det ikke er alle, der har råd til et rigtigt kæledyr, hvad enten det skyldes økonomiske eller rumlige begrænsninger eller strenge regler i din hjemlige situation. Vægmalerier med kæledyr er det bedste alternativ, især for meget små børn, som endnu ikke er i den alder, hvor de kan håndtere et rigtigt dyr hele tiden. "Bouquet Cat" er et kunstnerisk syn på katten, noget der vil tale til en ung pige måske. Hvis hun har dette billede på sit soveværelse eller i sit arbejdsområde, kan hun måske vænne sig til at have dette dyr omkring sig, så hun er mentalt klar, når tiden endelig kommer. "Golden Retriever Puppy" er et andet vægmaleri med kæledyr, som kan behage og glæde børn i alle aldre og med forskellig smag. Det vil gøre dem mere nysgerrige og dermed mere forsigtige, når de har med et rigtigt kæledyr at gøre.

Effekt af vægmalerier af kæledyr

At have en kammerat derhjemme, som ikke taler, kan nogle gange være en god ting, fordi det hjælper dig med at kommunikere gennem et andet medie. Kæledyr vægmalerier kan være en del af denne samtale på en måde, så den udveksler information mellem dig og dit rum. Ligesom med kæledyr kan det være terapeutisk at have et sådant billede, som du kan forbinde dig med uden ord. I en tid, hvor mental sundhed forsvares og endelig får den opmærksomhed, den har brug for, er det bevist, at dyr har en positiv indvirkning på en persons mentale velbefindende. Dette gælder især for unge mennesker, for på et tidspunkt, hvor udviklingen af en persons følelsesmæssige evner er mest påvirkelig, som f.eks. i barndommen, kan tilføjelsen af et kæledyr eller vægmalerier med kæledyr være gavnlig. Man kan ikke se på vægmalerier med kæledyr som "Dog Kissing Cat" uden at føle en form for varme i sig selv, en fornyet påskønnelse af livet og det glimt af håb, som vi alle har brug for hver dag.
Produktoplysninger