Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
En Country Weekend - Tapet - Babyværelse

151

motiver

Insekter og sommerfugle

Der er noget meget specielt spændende ved insekternes verden. De er sådanne små skabninger, men hvis du kigger nærmere efter, vil du opleve at de er lige så storslåede som ethvert medLæs merelen af det Big Five. Fra smaragdskæret på en flues rygskjold, til glimmeret på en sommerfugls vinge, så er insekternes verden et magisk sted, for dem der er skarpsindige nok til at kigge tættere efter. Tag et tættere kig på naturens mindste skabninger med fototapeter fra Photowall´s udvalg af “Insekter og sommerfugle”, med tapeter der er inspireret af naturen

Vis mig sommerfuglene!

Dæk dine vægge med naturens smukkeste arbejde, og du kan øjeblikkeligt opfriske et kedeligt område, ved at placere et fototapet med sommerfugle. Disse delikate skønheder flyver rundt, fra blomst til blomst hele dagen - så hvorfor ikke bruge et sommerfugle team tapet, til at bringe lidt skønhed ind i dit hjem?

Naturens kunst, indendørs

Mønstre og farver fra insekternes verden har altid været en inspiration for kunstnere. Skrøbeligheden ved en guldsmeds vinge, og genskinnet af de klare farver fra en natsværmer, som du normalt ville sige havde en kedelig brun farve - så vil naturen aldrig stoppe med at overraske dig, når det kommer til insekter. Hvad enten du leder efter en fotorealistisk Påfugle sommerfugl i dens naturlige sted, eller et smukt kunstværk inspireret af en flyvende guldsmed, så vil du kunne finde hvad du leder efter, med vores udvalg af fototapeter og tapeter.

Et mønster af skønhed

Nogen gange behøver man ikke at blive overvældet af farver. Visse rum kræver blot en smule fred og ro - et strejf her og der, af lidt farve. Til dette kan sommerfugle være det ideelle valg. Du kan bringe et fototapet med sommerfugle i sort og hvid ind i dit hjem, eller lade din fantasi boble frit; hvad med dine egne farver! Eller du kan måske finde noget i pastelfarver, for at skabe en afslappende atmosfære i ethvert rum. Sommerfugle er lige så varierede som alt andet i naturen, det tager trods alt lidt tid at finde den rette.

Et strejf af glæde

Fyldt med klare farver og utrolige kontraster, et fototapet fyldt med insekter, vil måske lige være hvad der skal til, for at oplyse et kedeligt hjørne, eller komme lidt ekstra gnist ind i din indretning. Eller hvis du leder efter noget til et babyværelse, så vil et fototapet med mariehøner i barnets favoritfarver måske være noget der vil glæde de små øjne og sind.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.