Insekter og sommerfugle

Der er noget særligt fascinerende ved insekternes verden. De er så små væsner, men hvis man ser nærmere efter, er de lige så indviklede og storslåede som ethvert medlem af de fem storLæs meree. Fra det smaragdgrønne skær på en flues panser til glimtet på en sommerfugls vinge er insektverdenen et magisk sted for dem, der er opmærksomme nok til at se nærmere efter. Tag et nærmere kig på naturens mest små kreationer med vægmalerier fra vores serie af naturinspirerede tapeter "Bugs and Butterflies". Kom med sommerfuglene! Dæk dine vægge med naturens smukkeste håndværk, og lys straks et kedeligt rum op ved at sætte et vægmaleri med sommerfugle ind. Disse delikate skønheder flyver fra blomst til blomst hele deres dage - hvorfor ikke bruge et tapet med sommerfugletema for at bringe lidt skønhed ind i dit hjem?

Naturens kunst, indenfor

Mønstre og farver i insektverdenen har altid været en klar inspiration for kunstnere. Den delikate dragefuglevinge og de lyse farver på et møl, som du kunne have sværget på at være kedelig brun - naturen holder aldrig op med at overraske, når det kommer til insekter. Uanset om du leder efter en fotorealistisk påfuglesommerfugl i dens naturlige omgivelser eller et smukt kunstværk, der er påvirket af en guldsmed i flugt, kan du helt sikkert finde det, du leder efter, i vores udvalg af vægmalerier og tapeter.

Et mønster til skønhed

Nogle gange har du ikke brug for at blive overvældet af farver. Nogle rum har bare brug for en smule ro - et strejf af farve her og der. Til det kan sommerfugle være ideelle til det. Tag et vægmaleri med sommerfugle i sort og hvidt med hjem, og lad fantasien flyve; forestil dig dine egne farver! Eller find noget i pastelfarver for at skabe en beroligende atmosfære i et hvilket som helst rum. Sommerfugle er trods alt lige så varierede som alt andet i naturen, og det eneste, der skal til, er at finde den rigtige.

Et strejf af glæde

Et vægmaleri fyldt med klare farver og slående kontraster kan et vægmaleri med insektsmag være lige det, der skal til for at oplive et kedeligt hjørne eller bringe lidt gnist til din indretning. Eller hvis du leder efter noget til et småbørns værelse, kan et mariehøne-vægmaleri i den lille drengs yndlingsfarver være lige det rigtige til at glæde små øjne og hjerner.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.