Portugal

Vi blander ofte klassikere med noget mere moderne, når vi skal indrette din indretning. At blande nostalgi med modernisme kan også findes i Photowalls udsøgte udvalg af vægmalerier afLæs mere høj kvalitet fra Portugal. Det er et fascinerende land med en stolt og rig historie, som kan mærkes overalt i landet, fra hovedstaden og ned til hver eneste lille, billedskønne landsby. Det er interessant, at Portugal har haft de samme definerede grænser siden 1139, hvilket gør det til den ældste nationalstat i Europa! Dette kan være et fremragende sted for dem i dit rum, der har stærke rødder og en følelse af tradition. Portugal vægmalerier, der signalerer dette, kan med rette matches eller kontrasteres med eksisterende indretningselementer såsom farveskemaer og alle former for møbler.

Historie med Portugal vægmalerier

Den portugisiske nationalstat stammer fra 1135 e.Kr., 350 år før rivaliserende Spanien. Portugals imperium voksede, da Vasco de Gama sejlede til Indien i 1498, og Brasilien blev det næste i 1500. Vasco da Gama-broen i Lissabon, der er opkaldt efter ham, er 17 kilometer lang og dermed den længste i Europa. Portugals vægmalerier viser dette vigtige sted i motivet "Vasco de Gama", en smuk scene med et menneskeskabt vidunder sammen med den naturlige skønhed, som himlen og havet udgør. På et tidspunkt herskede Portugal over verden sammen med Spanien, da disse to nationer kontrollerede det meste af havet og var produktive kolonisatorer. Portugal blev opkaldt efter landets næststørste by, Porto, som også er passende repræsenteret på vægmalerier i Portugal. Det latinske navn for byen var Portus Cale. Ordet "Cale" menes at stamme fra et keltisk ord, der betyder "port". I andre sammenhænge betyder det "rolig havn". Du kan også se hvorfor det er sådan i vægmalerier fra Portugal som f.eks. "Sunset in Porto City", et smukt detaljeret billede i naturlige farver, der kan gøre forskellen i ethvert bolig- eller forretningslokale.

Hovedstaden

Som hjemsted for den kulturelt vigtige fadomusik og de smukt farvestrålende brostensbelagte gader har Lissabon et væld af hemmeligheder og småting, som er ukendte for de fleste mennesker. Hvis du planlægger en tur til Portugals trendy hovedstad eller har været der, så tag et kig på vores samling af unikke vægmalerier fra Portugal, der virkelig kan give din indretning liv. "Lisbon Skyline Black" er et af disse elementer, som straks kan forvandle dit rum til noget meget mere interessant og visuelt fængende. Det unikke design og den elegante farvekombination giver en vidunderlig følelse af raffinement i ethvert område. Det smukke Belém-tårn er et af Lissabons must-see vartegn og arkitektoniske vidundere. Få et glimt af dette ikoniske sted i vægmalerier fra Portugal som "Lisbon Portugal Skyline", som fås i forskellige nuancer, nuancer og toner for at give dig den typiske Photowall variation.

Fyldige vægmalerier i Portugal

Portugal er førende i verden inden for vedvarende energi med over 50 % af landets behov produceret af solpaneler, vindmølleparker, vandkraft og bølgeenergi. Man kan roligt sige, at portugiserne lægger stor vægt på at bevare naturen, og det med rette. Som du kan se på vægmalerier i Portugal som f.eks. "Arieiro", er landet velsignet med smukke steder, som er så vigtige for borgernes mentale sundhed. Portugal har også en kystlinje, der strækker sig over 800 kilometer, og det er kendt for at have 364 dage med surfing, hvilket er helt utroligt. "Dolphins in the Azores" er et vægmaleri fra Portugal, der afspejler dette og præsenterer os for disse elskværdige skabninger i det smukke vand på dette utrolige sted. Hvis du hænger dette op i dit hjem eller på dit kontor, vil det altid hjælpe dig med at slappe af og inspirere dig til at planlægge din næste rejse, sådan er den visuelle energi og kraft, som Photowalls vægmalerier fra Portugal skaber.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider