Italien

Italien er et land i det sydlige Centraleuropa, der har en parlamentarisk styreform. Landets hovedstad er den udødelige by Rom. Landet grænser op til Frankrig, Schweiz, Østrig og SlovLæs mereenien. På grund af sin beliggenhed er det blevet hjemsted for mange udenlandske nationaliteter gennem hele historien. Det har været beboet af grækerne, kelterne, fønikerne og karthaginerne. Photowall hylder dette fine land i sin egen samling af vægmalerier fra Italien. Disse fantastiske billeder viser de forskellige lokaliteter og udsigter, der har gjort dette land berømt over hele verden. Hæng et par af disse vægmalerier fra Italien op i din stue for at give rummet en romantisk og uimodståelig appel. Din familie og dine kære vil blive ved med at finde undskyldninger for at opholde sig i din stue med disse fine Italien vægmalerier omkring sig. Giv efter for den charme og fortryllelse, som disse vægmalerier fra Italien giver dig i dit hjem. Et par af disse bemærkelsesværdige Italien vægmalerier i dine fritidsrum vil give området dynamisk liv og vil gøre dine underholdninger og spil endnu mere underholdende. Gør disse vægmalerier fra Italien til en fast bestanddel i dit hjem.

Imponerende vægmalerier i Italien

Landet Italien er formet som en støvle. Er det så ikke underligt, at nogle af verdens bedste modedesignere er af italiensk nationalitet? Fra den afdøde Gianni Versace til Nino Cerruti til Salvatore Ferragamo kan disse stjernefigurer i modeverdenen spore deres kunstneriske rødder til dette lands fine kreative kultur. Photowall giver dig noget at sætte pris på med "Amalfikysten", "Mursten og vandgyder i Venedig" og "Landsbyen Manarola, Italien" i sin vidunderlige samling af vægmalerier fra Italien. Disse billeder skildrer de mere betagende og fortryllende steder i dette store land. Placér et par af disse Italien vægmalerier i din lounging-hule, og føl dig som om du er blevet transporteret til de eksotiske kystlinjer og strandpromenader i dette storslåede land. Lad atmosfæren fra Middelhavet og alle dets charmer fylde rummene i dit hjem med disse Italien vægmalerier rundt omkring dig. Sæt dig i din yndlingsloungestol med et glas Chianti, og du kan næsten høre tarantellerne synge dig en serenade, når skumringen nærmer sig. Inviter dine nære venner og kolleger til at dele magien med dig ved at tage dem med ind i dine loungerum og gøre en eftermiddag ud af det.

Dramatisk i Italien vægmalerier

Nogle af de største kunstnere i historien er kommet fra dette ikoniske land. Et par af disse navne er Leonardo da Vinci, Raphael Santi. Donatello, Michaelangelo, Boticelli og Caravaggio, for blot at nævne nogle få. Utallige klassiske forfattere, astronomer og filosoffer kom også fra dette land. Nogle få af dem er Dante Alighieri, Niccolo Machiavelli og Galileo. Dette er sandsynligvis grunden til, at dette bemærkelsesværdige land er gennemsyret af kunst og skønhed. Desuden er det italienske køkken en af de mest berømte kulinariske traditioner i verden. Den ikoniske pizza, som praktisk talt er en fast bestanddel for resten af verden, blev født her. Sammen med utallige andre delikatesser. Photowall giver dig mere at elske med "Stunning View of Amalfi", "Venice Al Freso" og "Dawn on Venice" i sin fine serie af vægmalerier fra Italien. Disse billeder viser de mere rolige og fredelige facetter af dette lands regioner. Hæng disse vægmalerier fra Italien op på din seng i dit soveværelse, og føl dig som om du ligger med stjernerne som baldakin i denne fortryllende del af verden. Få din søvn fyldt med billeder af gondoler og fine villaer og lutters musik med disse fantastiske vægmalerier fra Italien over din seng.

Fortryllende og romantisk

Rom er blevet kaldt den evige by. Den har eksisteret som en republik og et imperium i forskellige perioder af historien. På et tidspunkt herskede det romerske imperium over to tredjedele af verden. Talrige lande eksisterede under kejsernes nåde. Colosseum i Rom var stedet for nogle af de største gladiatorkampe i sin tid. Det er Marcus Aurelius og Julius Ceasars hjemsted. Vatikanstaten, der betragtes som kristendommens hjemsted i hele verden, er juridisk set sit eget land med egne love, sin egen hær og sine egne grænser, selv om det fysisk ligger i Italien. Det er her, at paven har bopæl. Byen Sicilien er i mellemtiden det sted, hvor den kriminelle organisation kaldet Cosa Nostra eller Mafiaen begyndte. Denne uhyggelige organisation blev skabt på grund af den italienske regerings store fattigdom og uduelighed i den tid, hvor den ikke tog sig af sit folk. Så borgerne vendte sig til en alternativ styreform, der blev styret af mafiaens gudfædre og deres løjtnanter. Disse vægmalerier fra Italien tjener som en påmindelse om dette lands rige og farverige kultur.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.