Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Vinkælder tønder - Tapet - Stue

2405

motiver

Arkitektur

Hvis du elsker arkitektur, vil du glæde dig over det omfattende udvalg af fototapeter med arkitektur. Fra stille og fredeligt til robust, fra forretningsmæssigt til dramatisk og elegaLæs merent, så er der noget for alle, uanset hvilken arkitektonisk stil du foretrækker.

Interessante skylines til dit fototapet

Du kan få et fantastisk tapet af skylinen i Barcelona, designet i hvidt og sort, så du kan tage en smule af Spanien ind i dit hjem. Hvis du foretrækker skylines fra Amerika, så er der sorte og hvide skylines som fototapeter eller farverige fototapeter over Phoenix, Arizona; Cincinnati, Ohio; Buffalo, New York og Lincoln, Nebraska. Nogle ønsker måske at bringe en smule engelsk elegance ind i hjemmet, med et fototapet af London´s skyline. Eller du er måske forelsket i Canada, og vil gerne have et flot, farverigt fototapet med Winnipeg skyline. Og der er også mange andre at vælge mellem. Så hyg dig med at kigge gennem hvad vi kan tilbyde, og se hvilke der passer bedst til dit sted.

Sjælefreden ved fyrtårne

Der er ikke noget bedre for ens sjæl, end vores imponerende tapeter med fyrtårne. Farverne der er valgt, er fredfyldte og delikate. Billederne vil få dig til at føle dig afslappet og fredfyldt. To fantastiske tapeter der opfylder den ønskede sjælefred til dit hjem, er Seaside View og Lighthouse in North Carolina.

Se på majestætiske broer

Vores tapeter med broer, vil bringe ægte interesse ind i et rum. Der er mange broer at vælge blandt, for dem der virkelig elsker broer. Ja, der er noget majestætisk og smukt over broernes arkitektur. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde dig fantastiske tapeter af Pushkinsky Bridge i Moskva, som kigger ned på en smuk, rolig flod, og mange andre.

Blueprint tapeter tilbyder interessante arkitektoniske detaljer

Der er nogle fantastiske valg af blueprint tapeter, som er holdt i en grålig farveskala. To der er særdeles flotte og smukke, er Triumphal Arch Blueprint og Chrysler Building Blueprint. Disse blueprints er både elegante og dramatiske.

Andre imponerende udsyn

Der er mange andre imponerende udsyn som du kan vælge imellem. Såsom udsynet fra Rialto Bridge, som har en flot linje af farverige bygninger. Mabry Mill er tapet der er stille og enkelt, med en dejlig fredelig og nostalgisk sindsstemning. Søg gennem udvalget for at se hvad der fanger dit blik, som et fantastisk tapet til dit hjem.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.