Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Kaffe i Paris - Tapet - Køkken

...

motiver

Stina Wirsén

Stina Wirsén blev født 1968 i Stockholm, og hun er en af Sveriges mest anerkendte illustratorer. Hun har arbejdet med illustrationer, siden hun færdiggjorde sin uddannelse fra KonstfaLæs mereck University College of Arts, Crafts and Design i 1992.

Bøger af Stina Wirsén

Stina Wirsén er særligt anerkendt for sine illustrationer af børnebøger, såvel som mode- og portrætillustrationer. Hun har også skrevet flere børnebøger såsom Brokiga og Hvem?-serien, der er oversat til 15 sprog og har vundet adskillige priser, heriblandt Expressens Heffaklumpen Kulturpris for børnelitteratur, Elsa Beskow-prisen samt Nordiska Tecknares-prisen.
Hendes værker har været udstillet på museer og gallerier verden over, inkl. i USA, Tyskland, Indien og Japan.

Stina Wirsén er også kendt for sine tegninger til den store svenske avis, Dagens Nyheter. Også her har hun modtaget flere priser. Hendes stil kan bedst betegnes som minimalistisk, men også både kraftfuld og ekspressiv.

For Photowall har Stina Wirsén skabt en legesyg og farverig tapetkollektion, der bygger på de berømte børnebøger ”Brokiga” fra 2012 og ”Hvem?”-serien fra 2015.

The Watercolor Collection er den nyeste tapetkollektion til børn, og den er inspireret af naturen og barnets syn på verden. Illustrationerne til denne kollektion blev skabt særligt til børneafdelingen på Nya Karolinska-hospitalet i Stockholm i 2018 og er nu en del af Photowalls sortiment.

Stina Wirséns børnetapeter – det perfekte valg til børneværelset

Stina Wirséns børnetapeter er det perfekte valg til børneværelset. Tapeternes smukke illustrationer er spækket med sjove indslag samt figurer, man nemt forelsker sig i.
Med vores farverige børnetapeter kan du skabe en inspirerende og spændende atmosfære for dit barn. Photowall tilbyder en lang række af Stina Wirséns børnetapeter, der bygger på illustrationerne i hendes egne populære børnebogsserier ”Brokiga” og ”Hvem?”
Find masser af sjove og legesyge tapeter til børn, f.eks. “Brokiga Party 3” eller det smukke skovtapet ”Skog” med livlige farver, der er perfekt til børnehaver eller børneværelser.

Kreativ indretning af børneværelset

Lad kreativiteten få frit løb, når du indretter børneværelset. Det er både nemt og sjovt at dekorere børneværelset med tapet. Du kan tapetsere hele rummet, dele af det eller hvad med skabsdørene? Alt er muligt. Nogle gange udgør selv små forandringer en stor forskel for hele rummet. Det føles nyt og frisk.

Legesygt og farverigt tapet til børn

Et legesygt og farverigt børnetapet, der er spækket med sjove figurer og overraskelser. Stina Wirséns tapetdesign er i høj grad præget af fine detaljer, der stimulerer dit barns fantasi. Omdan derfor børneværelset til en sjov, inspirerende og lykkelig legeplads, hvor dit barn stortrives.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.