Tilpas og bestil Pris 319 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Circles Mid Century IIII

Gå retro og vintage med dette flerfarvede Circles Mid Century IIII tapet, der helt sikkert vil få kunstentusiaster til at gå amok. Tapetets geometriske mønster får farverne til at se legesyge og fleksible ud; at have dette tapet omkring dit rum skaber en stemning af kreativitet. Dette tapet bringer liv til dit område, uanset om det er dit soveværelse, din stue, din spisestue eller endda dit atelier. Vi ved alle, at farver har evnen til at påvirke vores humør og kan diktere stemningen i rummet; derfor viser et flerfarvet tapet som dette et smagfuldt indtryk af fest og fest. Vær modig med din boligindretning ved hjælp af Circles Mid Century IIII Wallpaper Farverig indretning kan være skræmmende for dem, der ikke er bekendt med de grundlæggende principper. Det tilfører energi og sjov til boliger, skaber legende rum og genopliver boligområder. Men de fleste af os ser på denne mulighed for at genopfriske vores boligindretning som noget overdrevet. Men at gå med tapeter med farverige toner fremkalder dristighed og chicness i hele dit område. Det er en god accentvæg og kan fungere som et fokuspunkt i dit rum. Dens vintage vibe tilføjer karakter til dit rum, hvilket gør det langt fra at være et dystert og kedeligt sted. God fornøjelse med at dekorere Circles Mid Century IIII Wallpaper Med dette tapet har du din frihed, når det kommer til at tilføje flere boligindretninger med det. Dette tapets nuance er for kompleks til at følge, så dit tema vil være retro og noget vintage. Gå med den farverige stemning, som dette tapet bringer, ved at tilføje nuancer af fløjl, sennep og turkis i dit rum gennem dine møbler og polstringer. Tilbehør som f.eks. grammofoner eller grammofonplader, der hænger sammen med dette tapet, vil forstærke karakteren og stemningen. Men hvis dette tapets livlighed allerede er nok for dig, så gå med varme farver som brun, grå og sort for at afbalancere nogle toner i din boligindretning.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e316812
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.