Jazz

I over et århundrede er jazzen nu af mange historikere blevet betragtet som den eneste ægte amerikanske kunstform. Med sine rødder, der går tilbage til flygtede eller befriede afroameLæs mererikanske slaver, har denne musikform skabt sig sin egen niche i populærkulturen og på den legitime kunstscene. Lad jazzens swingende, hippe stemning pryder væggene i dit hjem med Photowalls Jazz lærredsprints. Nyd dens livlighed og dynamik, og tilføj lidt flair til atmosfæren i din stue eller i dit legeområde. Photowalls Jazz lærredsprints er måske lige det, lægen har bestilt, når det gælder om at sætte liv i dit hjem. Med deres store udvalg af Jazz lærredsprints har du en sand guldgrube af designs at vælge imellem.

Jazz lærredsprints og deres rødder

Photowall's Jazz lærredsprints fejrer fødslen af en musikgenre, der opstod i de afroamerikanske samfund i New Orleans, Louisiana i USA i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede, med rødder i blues og ragtime. Siden 1920'erne, der i musikalske kredse almindeligvis er kendt som jazzalderen, er den blevet anerkendt som en vigtig musikalsk udtryksform inden for traditionel og populær musik. Den er forbundet af de fælles bånd mellem afroamerikanske og europæisk-amerikanske musikalske forældre. Jazzmusikken er kendetegnet ved swing- og bluesnoter, komplekse akkorder, call and response-vokal og improvisation. Photowall's Jazz lærredsprints er en hyldest til denne rige og farverige begyndelse ved at give amatørhjemindretningsarkitekten et væld af billeder, der passer til enhver Jazzelskers smagsløg.

Jazz spreder sine vinger

Da jazzen tog fart som en steppebrand rundt om i verden, trak den på nationale, regionale og lokale musikkulturer, hvorfra der opstod en række forskellige stilarter. New Orleans Jazz blev først kendt i begyndelsen af 1910'erne. Den kombinerede tidligere brass-band-marcher, franske quadriller, biguine, ragtime og blues med kollektive polyfone improvisationer. Musikken fik sit eget liv og integrerede langsomt hårdt svingende, bluesede riffs, højere tempi og skiftende, dansable akkorder. I 1940'erne besluttede jazzen at tage det roligt ved at introducere cool jazz, som havde roligere, glattere lyde og lange lineære melodilinjer. Photowall's Jazz lærredsprints tilbyder billeder af "Casablanca Jazz", en form for jazz i caribisk stil, som blev berømt i senere år i deres serie af Jazz lærredsprints. Siden da har jazzen udviklet sig til mange forskellige stilarter og iterationer, men alle bærer stadig den fælles dynamik og glæde, som den altid er blevet fejret for. Photowalls Jazz lærredsprints hylder også de instrumenter, der skaber musikken, med billeder, der viser trompeter, saxofoner, oboer og mikrofoner, som alle sætter swing i dit hjems overordnede æstetik.

Historie i Jazz lærredstryk

Photowall's Jazz lærredsprints giver liv til tiden i forbudstiden i USA, hvor salg og forbrug af alkohol var lovligt forbudt i hele landet. Jazz var ikke længere blot en form for musik, det var en livsstil i sig selv. Den var blevet synonym med gin i badekar, smugleri, speakeasier, flappers og gangstere med geværer. Det var soundtracket til revolverkampe og kortspil og smukke kvinder klædt i kvaster, der energisk rystede deres hofter til denne fængslende rytme. Jazzens stjerner begyndte snart at dukke op. Navne som Duke Ellington, Louis "Satchmo" Armstrong, Count Basie, Charlie "Bird" Parker og Django Reinhardt er blot nogle få af dem, der gav denne farverige musikgenre sin dag i solen. Photowall's Jazz lærredsprints indeholder også billeder af store jazzikoner som Louis "Satchmo" Armstrong og Franceso Valentino. Så sæt lidt jazz i dit liv ved at bestille disse fantastiske Jazz lærredsprints fra Photowall til dit hjem lige nu. Forestil dig et værk som "If You Have to Ask What Jazz is - You'll Never Know" som omdrejningspunktet i din indretning.
Produktoplysninger
  • Viser 1-17 af 17 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.