Ensomhed

Ensomhed defineres løst som den fysiske tilstand af at være alene. Det kan også være en følelsesmæssig tilstand af at være isoleret, hvad enten det er på en god eller dårlig måde, medLæs mere ens følelser og tanker. Afhængigt af den måde, hvorpå den anvendes, kan ensomhed enten få et menneske til at blive indelukket og tilbagetrukket, eller den kan være en kilde til foryngelse og genopladning af evnerne og gøre ham eller hende stærkere til de kommende prøvelser. Tid alene med sine tanker og følelser kan være en god ting, men for meget af alting har vist sig at give hovedpine. Photowall hylder denne unikke tilstand med sin egen serie af lærredstryk med solitude. Disse solitude lærredsprints skildrer de utallige billeder, der følger med denne delikate tilstand. Hæng et par af disse solitude lærredsprints op på væggene i din stue, og føl den eftertænksomme og forfriskende stemning fylde hele rummet. Din familie og dine gæster vil beundre dig for at have tænkt på at vise disse solitude lærredsprints på dine vægge. Tillad dit sind og din krop at nulstille sig selv ved hjælp af disse fantastiske solitude lærredsprints i din stue. Din familie vil aldrig have lyst til at forlade dette rolige område med alle disse solitude lærredsprints omkring sig. Disse solitude lærredsprints kan indgyde dit hjem med fred og lys.

Pensive i ensomhed lærredsprints

Meditation, når du er alene, er en perfekt måde at slappe af og centrere dig selv på. At rydde dine tanker og lade alle dine uvedkommende bekymringer falde væk er et grundlæggende element i denne særlige teknik. Der findes visse religiøse sekter, der lærer deres tilhængere kunsten at meditere som en måde at være ét med universet på. Det siges, at disse metoder åbner en persons bevidsthed og øger visse hjernefunktioner. Photowall giver dig et glimt af en mere fredelig tilværelse med "Hawthorne Tree and Golden Clouds", "Uninterrupted Universe Fusion II" og "Blue Noon at the Beach" i sin brede samling af lærredsprints med ensomhed. Hæng disse solitude lærredsprints op i dit rekreationsrum for at få renset dit sind og forberede dig på en spændende tid med dine voksne fornøjelser. Men måske er det perfekte sted at udstille disse solitude lærredsprints på væggene i dine loungerum. Disse solitude lærredsprints er selve definitionen af ro og ro. Du skal blot sidde i dette rum og kigge på disse solitude lærredsprints og føle, at dagens bekymringer og problemer bare falder væk. Berolig dine sanser med disse solitude lærredsprints.

Refleksivt i ensomhed lærredsprints

Privilegiet af at have fred og ro og være alene med sine tanker er ikke noget, der skal tages for givet i denne moderne verden. Med al den støj og de afbrydelser fra teknologien, som hverdagen medfører, er det en sjælden begivenhed at kunne finde tid til at høre sig selv tænke og være i stand til at samle sine tanker om sig selv. Photowall giver dig mulighed for at få lidt fred og ro med "Free Soul", "Lonely Man" og "Lonely House" i sin vidunderlige samling af lærredstryk af ensomhed. Disse stykker i solitude lærredsprints viser nogle af de steder og tilstande, hvor vi kan nyde lidt tid alene med os selv. Hæng et par af disse solitude lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene og opnår enhed med universet. Lad dig selv drive væk til den mest fredelige og energigivende slumre ved hjælp af disse solitude lærredsprints. Intet kan sammenlignes med den omsluttende og omfattende følelse af ro og tilfredshed, som disse solitude lærredsprints kan give.

Solitær og centreret

Selv verdens militærstyrker underviser deres soldater i isolations- og centreringsmetoder for at hjælpe dem med at håndtere kampstress og reducere følelsen af panik, når de konfronteres med livstruende situationer. Det er en klog kriger, der forstår, at hvile er et våben, og at man er mere formidabel som modstander, når man er blevet genopladet og har fået energi af rigelig tid til at slappe af. De amerikanske Navy Seals underviser i en teknik, hvor man tæller baglæns, når man er alene og trængt op i et hjørne, for at sprede frygt og forvirring blandt deres operatører. Photowall lader dig køle ned med "Starry Sky", "Fog & Trees" og "Girl on Stairway" i sin pragtfulde samling af solitude lærredsprints. Disse solitude lærredsprints viser flere billeder, som du kan forestille dig, når du er alene, og som kan hjælpe dig med at berolige dine sanser og give dig mulighed for at falde til ro. Hæng et par af disse solitude lærredsprints op i dine gange, og gør det at bevæge sig fra rum til rum til en øvelse i sindsro. Placér flere af disse beroligende solitude lærredsprints i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og lad billederne berolige dine tanker og forberede dig på et mere centreret liv.
Produktoplysninger
  • Viser 1-19 af 19 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.