Kærlighed og samhørighed

Kærlighed og samvær er former for samhørighed, der forekommer, bevidst eller ubevidst, blandt alle levende væsener. De omstændigheder, der udløser den, er lige så forskellige og vidtrLæs mereækkende som de levende væsener selv. Den kan enten være omhyggeligt planlagt eller ske i et øjeblik uden det mest grundlæggende element af forudgående overvejelse. Den er ikke begrænset til personer af samme art. Det kan ske mellem to mennesker, det kan ske mellem mennesker og dyr, det kan endda ske mellem et levende væsen og et tilsyneladende livløst objekt. Det er et veldokumenteret faktum, at vi mennesker kan knytte os stærkt til et stykke jord eller et minde, der bærer stor følelsesmæssig betydning. Dyr er blevet hyldet for at vise stor kærlighed til deres unger og endda til dyr af forskellige arter. Photowall hylder denne fantastiske form for forbindelse mellem alle ting i tilværelsen med sin egen kollektion af lærredstryk med kærlighed og samvær. Disse lærredstryk af kærlighed og sammenhold viser de forskellige og elskelige måder, hvorpå vi alle knytter bånd til hinanden. Hæng disse kærlighed & samvær lærredsprints op på væggene i din stue, og fyld rummet med en luft af samhørighed og intimitet. Dine kære og gæster vil være fulde af påskønnelse for din forudseenhed ved at vise disse kærlighed & samvær lærredsprints i dette område.

Intended in love & togetherness canvas prints

Der er en gammel legende, der fortæller os, at alle levende ting engang blev delt i to dele og kastet til jordens fire hjørner. Og vi bruger hele vores eksistens på at lede efter vores manglende halvdel. Og først når vi er genforenet, kan vi hævde, at vi virkelig er hele og fuldstændige. Lige fra Første Mosebog, hvor Gud skabte mand og kvinde ikke blot til at eksistere side om side, men også til at støtte og supplere hinanden, har tanken om en anden halvdel altid appelleret til den varmere side af den menneskelige natur. I fortællingen om Noahs ark blev den store bådbygger formanet til at læsse alle dyr på land, til vands og i luften parvis, og aldrig lade dem leve i ensomhed som en enkelt enhed, men altid som et par. Disse lærredstryk af kærlighed og samvær minder os om, at det ikke er et tegn på svaghed, men på styrke at have brug for nogen i vores liv. Photowall giver dig "Giraffes Kissing" i sin fine serie af lærredstryk af kærlighed og samvær. Disse billeder af giraffer, der viser stor hengivenhed over for hinanden, viser os tydeligt, at samhørighed ikke kun er en menneskelig oplevelse.

Destineret i kærlighed & samvær lærredsprints

Børn har altid bragt glæde og lys ind i vores liv. Deres blotte tilstedeværelse giver liv i et hjem og giver alle en følelse af mening. Fra familieenheden til samfundet i almindelighed er vores vigtigste mål i livet at beskytte og pleje vores børn, da de repræsenterer vores eneste sande håb for fremtiden. Photowall hylder en mors uudgrundelige kærlighed til sit barn med "Echo and Ebony" i sin fantastiske kollektion af lærredstryk med kærlighed og samvær. Dette særlige billede i kærlighed & samvær lærredsprints viser det uovervindelige bånd, der eksisterer mellem en forælder og hendes afkom. Pynt væggene i dit legerum, fritidsrum og næsten alle andre rum i huset med disse levende kærlighed & samvær lærredsprints, og du vil blive belønnet med dine unges smil og latter. Disse kærlighed & samvær lærredsprints er fremstillet af materialer af overlegen kvalitet og er ikke kun sjove at se på, de er også sikre for dine børn. Og med de næsten ubegrænsede valg af billeder at vælge imellem vil der aldrig være et kedeligt værelse i huset. Din familie vil tilbringe mange timer med at forundres over disse farverige og levende kærlighed & samværs lærredsprints. At lade dem vælge deres eget design vil være en del af det sjove.

Fattig og forbundet

Barden William Shakespeare skrev engang Kærlighed er ikke kærlighed, der ændrer sig, når den ændrer sig eller bøjer sig med fjerneren for at fjerne. Denne linje henviser til loyalitet og fuldstændig hengivenhed, som er et kendetegn for alle levende væsener, der deler evig troskab mod hinanden. I hans udødelige skuespil Romeo og Julie går disse stjerneskudte elskende endog til tragedie og død for at bevise deres lidenskab for hinanden. Det er derfor ikke underligt, at denne mest grundlæggende følelse har været drivkraften bag næsten alle betydningsfulde handlinger, både vidunderlige og frygtelige, i vores universets historie. Den store general Napoleon Bonaparte viste sin ømme side, da han skrev sine kærlighedsdigte til sin elskede Josephine. Han var ikke tilfreds med dette, men gav hende tusind springvand i gave til hendes fødselsdag. Taj Mahal i Indien, som er et af de smukkeste bygningsværker i verden, er en hyldest til en konges evige hengivenhed over for sin tabte dronning. Maria og Josef, verdens måske mest betydningsfulde par, skulle blive Jesu Kristi fødselsforældre. Så skynd dig at få fat i din andel af disse fine kærlighed & samvær lærredsprints i dag.
Produktoplysninger