Is

Vi ved alle, at is er vand, der er frosset fast, men vidste du også, at is flyder, når vandet fryser på toppen? Det bliver på toppen, og isen bliver langsomt tykkere og fryser verdensLæs mere søer og damme fra toppen og nedad. Du kan se resultatet af dette fænomen i Photowalls fantastiske samling af iscanvasprint. Is er med til at beskytte de fleste vandplanter og -dyr i vintermånederne. Dette gør disse is lærredsprints også til en nyttig påmindelse om at passe på vores miljøer, for når isen smelter om foråret, absorberer den varme fra omgivelserne for langsomt at ændre sin tilstand tilbage til flydende tilstand. Det kræver meget energi at ændre vandets tilstand, så denne gradvise proces er med til at forhindre en pludselig temperaturstigning, som kan være skadelig for livet. Udforsk dette vidunderlige udvalg af lærredsprints med is, som kan hjælpe med at opgradere din vægindretning.

Fakta om is lærredsprints

Der findes faktisk to typer is på Jorden. Der er det, som forskerne kalder landis, som består af ferskvand, og havis, som er lavet af saltvand. Prøv at se i is lærredsprints, om du kan skelne de to. Omkring ti procent af verdens landoverflade og ca. syv procent af verdenshavene er dækket af is. Du kan tage på en slags global rejse med disse motiver i is lærredsprints. Vidste du, at verdens ældste is befinder sig i bunden af indlandsisen på Antarktis? Man mener, at den er omkring en million år gammel! Når man kigger på is lærredsprints, er det også vigtigt at huske på, hvor vigtigt dette element er. Indlandsisen på Grønland og Antarktis er så stor, at den påvirker den tyngdekraft, som Jorden udøver. Det er nyttigt at være opmærksom på havets liv og den globale opvarmning for at opretholde de passende isniveauer i disse regioner. Lad is lærredsprints være den stilfulde motivator til at være miljøvenlig.

Den hvide skønhed

Årstider kan ændre ens humør, påvirke vores liv og ændre vores perspektiver. Det siges, at vinteren er en tid til fordybelse og indbyder os til at stille sindet, stille sjælen og rense vores indre arbejde. Du kan helt sikkert hjælpe dette med Photowall's is lærredsprints som "Ice Wonderland". Denne smukke scene viser perfekt vinterens tiltrækningskraft. Med sine rige detaljer og fantastiske komposition får dette specifikke iskanvasprint dig til at føle, at du er lige der, hvor du tænker dine dybeste tanker og træffer vigtige beslutninger. For de mere proaktive, der ønsker en smule action i deres indretning, kan du ikke gå galt i byen med is lærredsprints som "Icy Ladder and Horizon". Der er masser af ting med relation til vinteraktiviteter, der kan sætte fut i din indretning.

Ice lærredsprints særlig gæst

I modsætning til hvad mange tror, findes isbjørne ikke kun i de frosne vildmarker i Arktis, men også i Canada, Alaska i USA, Grønland, Rusland og Norge. Disse utrolige skabninger er seriøst store bjørne! Voksne isbjørne kan blive over 2,5 meter lange og veje omkring 680 kilo. Deres enorme størrelse og vægt gør dem til de største levende kødædere på Jorden! "Polar Bear Grooming" er et print på islærred, der viser disse glubske jægere i en af deres blødeste eller mest rolige stadier. Desværre er disse smukke dyr klassificeret som sårbare, da den største trussel mod isbjørnene er klimaændringerne. Stigende globale temperaturer betyder, at havisen smelter tidligere og dannes senere hvert år, hvilket giver isbjørnene mindre tid til at jage efter føde. Ice canvas prints som "On Thin Ice" illustrerer dette perfekt og temmelig hjerteskærende.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider