Rustik mad

Rustik mad som helhed har været den mest grundlæggende del af menneskets eksistens, siden menneskeheden først lærte at fange dyr og dyrke jorden og fiske i havet for at få daglig næriLæs mereng. Der er praktisk talt mere end en million måder at tilberede kød, fisk og grøntsager på til kulinarisk brug. Og hver dag opfindes der endnu flere innovative måder at tilberede mad på. Photowall hylder rustik mad, der er lige så gammel som tiden selv, i sin vidunderlige samling af lærredsprints med rustik mad. Disse billeder skildrer fejringen af vores forbrug af disse delikatesser. Hæng flere af disse rustikke madkanvasprint op rundt omkring i dit hjem for at minde dig om naturens gavmildhed. Placér nogle af disse rustikke madkanvasprint i dit køkken for at inspirere dig til at finde på stadig mere fantasifulde retter, der vil behage øjnene og tilfredsstille ganen. Et par af disse rustikke madkanvasprint, der placeres strategisk i dine børns soveområder og legekroge, vil ikke blot give farve og give timevis af underholdning, men vil også tjene som en indføring i en verden af næringsrig mad for dem. Gør dem til håbefulde gourmander ved at sætte gang i deres fantasi og kreativitet med disse rustikke madkanvasprint i din bolig.

Basis i rustikke mad lærredsprints

Det er et lidet kendt faktum uden for litterære kredse, at den store franske forfatter Alexandre Dumas, som skrev De tre musketerer og Greven af Monte Cristo, også var forfatter til en af de mest omfattende og berømte bøger i den kulinariske verden. Denne bog hedder Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller Den store madordbog. I den findes nogle af de mest praktiserede klassiske franske madlavningsteknikker, som kokke har brugt i århundreder. Photowall lader dig nyde smagen med "A Special Occasion" i sin vidunderlige samling af rustikke madlærredsprints. Dette billede viser nogle af de mest eftertragtede vine og drikkevarer, der skåles for og er tilgængelige for kræsne gourmander på planeten. Hæng disse rustikke madkanvasprint op på væggene i din stue og gør dem til et fint centerpiece, der vil vække livlige kulinariske diskussioner. Diskuter med din familie og dine kære om, hvilken madlavningsmetode der er den bedste, med disse fantastiske rustikke madkanvasprint omkring dig. Selv dine børn vil få øjnene op for den saftige og gode smag af disse måltider, når du introducerer dem til den fine madverden med disse rustikke mad lærredsprints.

Næringsrig mad i rustikke mad lærredsprints

Michelin-stjernen er en anerkendelse, der gives af et meget strengt selskab af gourmander, som kun tildeler den til de bedste kokke og restauranter i verden. At have en Michelin-stjerne svarer til at eje en Congressional Medal of Honor i den militære verden. En stjerne betyder, at man er en fantastisk kok, to stjerner betyder, at man har en næsten overjordisk dygtighed, mens tre stjerner er et niveau af dygtighed og talent, som kun er forbeholdt guderne. Photowall giver dig mere at smage med "Polentakage med søde mandariner" i vores fine serie af rustikke madlærredsprints på lærred. Dette billede skildrer de lækre desserter, der pryder vores borde, og de frugter, der hører til dem. De fortæller os også, at enkle basisvarer og ydmyge drikkevarer stadig kan skabe en atmosfære af appetit og overflod. Der er praktisk talt ingen tilberedning, der er så simpel, at den ikke kan vække en følelse af appetit hos de mennesker, der tager del i den. Giv disse rustikke madkanvasprint en æresplads oven på dit soveværelse, og få altid en hjemlig og varm atmosfære i dit soveværelse. Du og dine kære kan stirre på disse rustikke mad lærredsprints i timevis.

Valgbart og velsmagende

Lige siden mennesket har lært at sætte kød på bålet, har den kulinariske verden opfundet stadig mere kreative metoder til at sætte mad på bordet. Fra brugen af trækul og træ til at give kødet en særlig smag, til brugen af forskellige slags vin til madlavning, til brugen af krydderier og krydderier, synes der ikke at være nogen ende på udviklingen og fremskridtene inden for den kulinariske kunstform. I moderne tider er ild ikke den eneste måde at tilberede mad på. Elektriske komfurer er dukket op for at gøre deres indtog i køkkenet. Induktionskogeplader, der anvender elektromagnetisk strøm, sparer tid og kræfter ved tilberedning af måltider. Og i det sidste årti er en anordning kaldet sous vide blevet brugt til at lave mad ved lave, faste temperaturer, der garanteret forsegler smagen af marinader og krydderier. Ved at tilberede med dette apparat er du også sikker på, at kødet er gaffelmørt og jævnt tilberedt indefra og ud. Menneskeheden er i hvert fald kommet langt fra at spidde et stykke kød på et spyd og placere det over åben ild. Disse rustikke madkanvasudskrifter skal minde os om den rige historie og den store fremtid, der venter os i mad.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider