Ikoner og logoer

Når du skal designe dit interiør, skal du altid tænke på, hvad der giver mening i forhold til dit rum, dine dimensioner og æstetiske planer samt din personlighed og dine præferencer. Læs merePhotowall's ikoner & logoer lærredsprints kan bruges til at bygge mod og omkring dette. Icons & logos canvas prints appellerer til dine visuelle behov, men kan også virke som stimulanser for dit mentale velvære. Forestil dig en lang dag på kontoret og kom hjem til dine ikoner og logoer på lærred, som kan hjælpe dig med at slappe af eller inspirere dig til at være kreativ. Hvis du går den anden vej og bruger ikoner og logoer på lærred på arbejdspladsen, kan de bruges som motivationsfaktor. Uanset om det rum, du planlægger at pynte op, er en bolig, en virksomhed eller blot et fritidsrum, kan disse elementer give dig unikke designs, rige detaljer, flotte farver og tiltalende motiver. Dine valgte ikoner og logoer på lærred kan ændres til at matche eller kontrastere med din eksisterende indretning, farveskemaer og andre dekorative elementer, der kommer i spil.

Rig baggrund

Ikoner er grundlæggende visuelle repræsentationer af specifikke genstande, hvor du kan tænke på dem som forenklede tegninger af faktiske ting, der let kan genkendes. De kan oprettes som simple konturer, silhuetter eller karikaturlignende tegninger. Det vigtige er, at de indeholder de nødvendige detaljer for at minde om det objekt, de repræsenterer, som du vil se i ikoner og logoer på lærredstryk som "Graphic Plane". Ikoner og logoer går normalt hånd i hånd, da ikonerne selv ofte bruges som elementer til at designe logoer. Selv et enkelt ikon kan repræsentere et bestemt brand, som f.eks. Instagrams kameralogo. Ved at bruge disse ikoner og logoer kan lærredsprints også sætte et varigt indtryk på alle, der ser dem, hvilket gør dit interiør mindeværdigt og bemærkelsesværdigt. Forestil dig noget som "Type Sax Square" i din stue eller endda bare i din foyer. Dette ikon- og logoprint på lærred overfører en vis form for energi, samtidig med at det bidrager enormt til den visuelle effekt.

Historie i ikoner & logoer lærredsprint

Grafisk kunst kan faktisk spores helt tilbage til oldtiden. For eksempel brugte egypterne grafiske symboler til at kommunikere, og denne skriftform, som vi kender den i dag, blev kaldt hieroglyffer. I middelalderen kopierede skriftkloge manuelt de enkelte sider i manuskripter for at bevare deres hellige lærdom. Derefter indsatte kunstnere tegninger og dekorationer for at forbedre den religiøse læseoplevelse. Disse påvirkninger er alle til stede i ikonerne & logoerne på lærredsprints fra Photowall. Selv under den berømte renæssanceperiode spillede trykt grafisk kunst en vigtig rolle i udbredelsen af klassisk lærdom i Europa samt i fremkomsten af reklamer. Da film og tv blev opfundet, ændrede begrebet grafisk kunst sig, og disse ikoner & logoer på lærred er en slags børnebørn af denne teknologiske udvikling. Computere og internettet gjorde det muligt for kunstnere at manipulere billeder yderligere på en hurtigere og nemmere måde, hvilket gør det muligt for os at præsentere dig for dette utrolige udvalg af ikoner og logoer på lærred.

Nyt og gammelt

Uanset om du foretrækker moderne kunst eller noget mere traditionelt, kan du finde det rigtige i ikoner & logoer lærredsprints. Afhængigt af din situation i rummet kan et værk som "London Underground Sign" gøre rummet og vægindretningen mere farverig og levende. Dette ikon- og logotryk på lærred kan også være repræsentativt for din karakter som rejsende og kulturel person. Hvis du er tilbøjelig til det mere traditionelle, kan ikonerne & logoer lærredsprintet "Vintage Seal IV Antique Border v2" måske være det fokuspunkt, du har ledt efter. Et smukt vintage syn som dette kan fungere som midterstykke i din stue, men også som en markant baggrund på kontoret.

Tilbud af ikoner og logoer på lærred

Et logo er i bund og grund et tegn, symbol, varemærke eller badge, der formidler identiteten eller ejerskabet af et produkt, en virksomhed, en kampagne eller et koncept på en så mindeværdig måde som muligt. Logoer formidler en umiddelbar og mindeværdig identitet og skaber dermed en positiv forbindelse til målgruppen. Normalt er de bedste logoer så enkle, at de bevarer deres klare design i forskellige sammenhænge for at være hurtigere at læse, lettere at huske og dermed mere umiddelbart identificerbare. Icons & logos lærredsprints som "LGBT Grungy Heart" fremkalder dette, da man straks kan genkende farveskemaerne for denne bevægelse og formen af et hjerte som stand-in for medfølelse.
Produktoplysninger
  • Viser 1-13 af 13 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.