Geometrisk

Cirkler, firkanter og trekanter er blot nogle af de former, som vi møder dagligt. Geometriske mønstre kan findes i næsten alle livets aspekter, og mere relativt set i indretningen. FaLæs meregfolk bruger ofte abstrakte geometriske mønstre til at skabe en fed erklæring eller et iøjnefaldende fokuspunkt ved indretning af et rum. Som du vil se i Photowalls førsteklasses sortiment af abstrakte geometriske lærredsprints, kan disse former bruges til at udvikle en følelse af bevægelse i rummet, til at lede øjet mod et emne eller til at skabe tekstur eller dybde i rummet. En ting er sikkert, geometriske lærredsprints kan have en stor effekt. Velplacerede, detaljerige og smukt farvede geometriske lærredsprints forvandler et ellers monokromatisk rum til noget fascinerende og mindeværdigt. Alle disse motiver kan justeres i overensstemmelse med dine overordnede designplaner, forskellige farveskemaer og din generelle æstetik.

Rundt og rundt

Cirkler skaber et flow og kommer ofte selv fra et flow. Som følge heraf skaber de de blødere følelser som ømhed, hengivenhed og medfølelse. Brug cirkulære geometriske lærredsprints til at skabe en omsorgsfuld sindstilstand, noget, der er særligt velegnet til et boligområde. I personlighedstests repræsenterer cirkler ofte harmoni og sikkerhed. Dette kan også bruges til at retfærdiggøre cirkulære geometriske lærredsprints på et kontor for at skabe en atmosfære af tillid og sikkerhed. "Meditate I" er et godt eksempel herpå, fordi det ikke blot kombinerer de førnævnte træk, men også blander et strejf af stil og karakter ind med sit udpræget abstrakte design og dynamiske kombination med andre sfærer. "Circles Mid Century IIII" er et andet lignende motiv som det førnævnte. Dette geometriske lærredsprint indeholder dog langt flere farver og skaber dermed mere visuel tyngde og forskellige følelser.

Geometriske lærredstryk med kanter

Disse former med lige kanter skaber mere stærke følelser som magt, linearitet og pålidelighed. Da firkanter og rektangler skaber en følelse af stabilitet og balance, er disse geometriske lærredsprints gode valg til kontorlokaler. Forestil dig noget som "Under Construction", et meget slående værk, der har masser af firkanter og rektangler, men som er gengivet på en næsten 3D-agtig måde. Det ser ikke kun cool og trendy ud, men det forstærker stadig de tidligere omtalte egenskaber som styrke og soliditet. I betragtning af det store udvalg af geometriske lærredsprints i dette udvalg kan du bogstaveligt talt skabe enhver følelsesmæssig virkning, du ønsker i dit bolig-, erhvervs- eller fritidsrum. Med Photowall's sortiment af geometriske lærredsprints kan du bruge din indretning til at løfte dit humør, inspirere, motivere og skabe fantastiske stemninger.

Placering og brug

Ud over at tilføje pizzazz til dit rum kan abstrakte geometriske lærredsprints skabe specifikke stemninger. Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du føler dig, når du ser en bestemt form? Forskellige former kan, afhængigt af den indstilling de er i, diktere en form for følelse eller i det mindste en reaktion. Man skal dog være forsigtig, når man udnytter dette fænomen, når man bruger geometriske lærredstryk. For mange former eller for meget abstrakt kan give en høj energi og en slags frenetisk nervøsitet, men kan også udløse vage følelser af irritation. Virkningen af geometriske lærredsprints er subtil, endda ubevidst nogle gange, men den er der helt sikkert. Psykologer har længe erkendt, at geometriske former har eller vil søge en plads i vores mentale og følelsesmæssige landskaber. Det er derfor, de bruger dem meget i personlighedstests, endnu en interessant trivia at overveje, når du vælger dine geometriske lærredsprints af abstrakt karakter. For at gøre det enkelt, skal de former, du sætter i din boligindretning i form af geometriske lærredsprints, skabe stemninger, som du ønsker.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.