Typografiske kort

Et typografisk kort er et kort over verden eller et land i verden med den ene klare forskel, at kortet ikke består af faste farver, linjer eller etiketter, men af bogstaver i stedet fLæs mereor af faste farver, linjer eller etiketter. Det kan være fra aviser eller nummerplader eller ethvert andet medie, der har tekst på sig. Det er som en collage, hvor regionerne på kortet er stavet ud ved hjælp af bogstaverne fra det medie, der er blevet brugt på kortet. Selv om deres formål er helt klart, kan de også bruges til at repræsentere andre ting end blot at identificere et lands placering på jorden. Det er et instrument, der giver os en vag idé om størrelsen og vidden af den verden, vi lever i. Det fortæller os også, at uanset hvad vores forskelle er i kultur, tro, ideologier og race, så er vi stadig alle indbyggere i den samme smukke blå kugle i kosmos kaldet Jorden. Photowall hylder dette interessante og betydningsfulde emne med sin egen serie af typografiske kort på lærred. Disse billeder viser verdenskort i forskellige udgaver. Hæng et par af disse typografiske kort på lærred op i din stue, og få dine gæster og dine kære til at føle sig som omfavnede verdensborgere. Disse typografiske kort på lærred kan skabe en følelse af mangfoldighed og enhed i alle rum, de er placeret i. Før interessante diskussioner om tingenes tilstand i hele verden med disse vidunderlige typografiske kort på lærred omkring dig. Gør disse fine stykker til en fast bestanddel i dit hjem.

Distinktion i typografiske kort lærredsprints

Det er en trist kendsgerning, der er blevet bevist gang på gang gennem historien, at det at dele verden er ikke et af menneskehedens stærkeste træk. Forfærdelige krige er blevet udkæmpet om de mest trivielle og ubetydelige ting, såvel som om principper af stor betydning. Det er intet mindre end et mirakel, at det ikke er lykkedes menneskearten at udslette sig selv. Og alligevel, på trods af alle vores forskelle, får et kig på et simpelt verdenskort os til at indse, hvor små og ubetydelige vores uoverensstemmelser i virkeligheden er. Photowall giver dig et glimt af det store billede med "USA Map License Plates", "Typographic Text World Map Paint Splash" og "USA Modern Blue" i sin fantastiske samling af typografiske kort på lærred. Disse billeder viser flere kort over USA og verden, der er gengivet på en kunstnerisk måde. Hæng et par af disse typografiske kort lærredsprints op på væggene i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek for at få dig til at føle dig som en stor verdensleder, der betragter verden gennem den kloge og medfølende persons øjne. Måske vil du også gerne vise disse typografiske kort på lærred i dit fritidsrum for at minde dig om, at der er en stor verden at udforske derude, og at mulighederne for sjov og eventyr er uendelige.

Unikke i typografiske kort lærredsprints

Det var præsident John F. Kennedy, der i en tale på American University i Washington formanede os om, at vi alle er meget ens. At vi alle bebor denne lille planet, at vi alle indånder den samme luft, at vi alle værner om vores børns fremtid, og at vi alle er dødelige. Denne øjenåbnende indsigt i vores situation var et klart opråb til hele menneskeheden om at tilsidesætte vores forskelligheder og arbejde til gavn for planeten. Photowall bøjer sig for denne visdom med "Typographic Text World Map 2", "USA Modern" og "Typographic Text World Map Brown" i sin serie af typografiske kort på lærred. Disse billeder viser verdenskort i en mere interessant og mindre bogstavelig udgave. Hæng et par af disse typografiske kort på lærred op i din længselsbolig, og hvil dig i ro og mag i det faktum, at alt er i orden i verden. Åbn en flaske sodavand, sæt dig i din yndlingsloungestol og lad dig trøste af synet af disse typografiske kort på lærred.

Spirrende og originalt

I midten af 1960'erne blev astronaut Scott Glenn den første mand til at kredse om Jorden. Han kom tilbage med en vision om, at det at se denne vidunderlige blå livskugle ude i rummet gav ham et meget klart indblik i menneskets snævre syn på vores eksistens i universet. At alle vores småting og misforståelser synes at forsvinde i lyset af planetens enorme udstrækning. Det var hans erkendelse af, at vi alle er forskellige, men alligevel er vi alle ens, og at dette faktum bør fejres og ikke gøres til en årsag til konflikt. Photowall søger at åbne dine øjne med "Vasastan", "Sodermalm" og "Gamla Stan" i sin unikke samling af typografiske kort på lærred. Hæng et par af disse billeder op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du hviler under et tæppe af enhed og solidaritet. Læg dig til at sove om natten i vished om, at alt er godt med disse typografiske kort på lærred over dig. Du kan endda placere et par af disse typografiske kort på lærred i dine gange for at sætte liv i rummet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-40 af 40 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.