Rumkort

Der er noget mærkeligt ved et pergamentkort. Selv om dets formål er helt klart, kan det også bruges til at repræsentere andre ting end blot at angive et lands placering på jorden. DetLæs mere er et instrument, der giver os en vag idé om størrelsen og vidden af den verden, vi lever i. Det fortæller os også, at uanset hvad vores forskelle er i kultur, tro, ideologier og race, er vi stadig alle indbyggere i den samme smukke blå kugle i kosmos kaldet Jorden. Photowall hylder dette interessante og betydningsfulde emne med sin egen serie af pergamentkort på lærred. Disse billeder viser kort over verden i forskellige udgaver. Hæng et par af disse pergamentkort på lærred op i din stue, og få dine gæster og kære til at føle sig som omfavnede verdensborgere. Disse pergamentkort på lærred kan skabe en følelse af mangfoldighed og enhed i alle rum, de optager. Før interessante diskussioner om tingenes tilstand i hele verden med disse vidunderlige pergamentkort på lærred omkring dig. Gør disse pergamentkort på lærred til en fast bestanddel i dit hjem.

Fortælling i pergamentkort lærredstryk

Det er en trist kendsgerning, som er blevet bevist gang på gang gennem historien, at det at dele verden er ikke et af menneskehedens stærkeste træk. Forfærdelige krige er blevet udkæmpet om de mest trivielle og ubetydelige ting, såvel som om principper af stor betydning. Det er intet mindre end et mirakel, at det ikke er lykkedes menneskearten at udslette sig selv. Og alligevel, på trods af alle vores forskelle, får et kig på et simpelt verdenskort os til at indse, hvor små og ubetydelige vores uoverensstemmelser i virkeligheden er. Photowall giver dig et glimt af det store billede med "Modern World Antique Map", "Executive Map" og "Sepia World Map" i sin fantastiske samling af pergamentkort på lærred. Disse billeder viser flere verdenskort, der er gengivet på en kunstnerisk måde. Hæng et par af disse pergamentkort lærredsprints op på væggene i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek for at få dig til at føle dig som en stor verdensleder, der ser verden gennem de kloge og medfølende menneskers øjne. Måske vil du også gerne vise disse pergamentkort på lærred i dit fritidsrum for at minde dig om, at der er en stor verden at udforske derude, og at mulighederne for sjov og eventyr er uendelige.

Udviklet i pergamentkort lærredsprints

Det var præsident John F. Kennedy, der i en tale på American University i Washington formanede os til at huske, at vi alle er meget ens. At vi alle bebor denne lille planet, at vi alle indånder den samme luft, at vi alle værner om vores børns fremtid, og at vi alle er dødelige. Denne øjenåbnende indsigt i vores situation var et klart opråb til hele menneskeheden om at tilsidesætte vores forskelligheder og arbejde til gavn for planeten. Photowall bøjer sig for denne visdom med "Pergament Map" og "Patinated Hand Drawn Map" i sin serie af pergamentkort lærredsprints. Disse billeder viser pergamentkort over verden i en mere interessant og mindre bogstavelig udgave. Hæng et par af disse pergamentkort på lærred op i din sofa, og vær sikker på, at alt er i orden i verden. Åbn en flaske sodavand, sæt dig i din yndlingsloungestol og lad dig trøste af disse pergamentkort på lærred.

Globalt og mangfoldigt

I midten af 1960'erne blev astronaut Scott Glenn den første mand til at kredse om Jorden. Han kom tilbage med en vision om, at det at se denne vidunderlige blå livskugle ude i rummet gav ham et meget klart indblik i menneskets snævre syn på vores eksistens i universet. At alle vores småting og misforståelser synes at forsvinde i lyset af planetens enorme udstrækning. Det var hans erkendelse af, at vi alle er forskellige, men alligevel er vi alle ens, og at dette faktum bør fejres og ikke gøres til en årsag til konflikt. Photowall søger at åbne dine øjne med sin unikke kollektion af pergamentkort på lærred. Hæng et par af disse pergamentkort lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du hviler under et tæppe af enhed og solidaritet. Læg dig til at sove om natten i vished om, at alt er godt med disse pergamentkort på lærred over dig. Du kan endda placere et par af disse pergamentkort på lærred i dine gange for at sætte liv i rummet. Disse pergamentkort lærredsprints er et garanteret hit i dit hjem. Disse pergamentkort på lærred er fremstillet af materialer, der er garanteret sikre til at eksistere i dit hjem og sikre til at være i nærheden af dine elskede børn.
Produktoplysninger
  • Viser 1-11 af 11 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.