Abstrakte kort

Noget, der virkelig er undervurderet og ofte overset, er den alternative form for kunst, som kortfremstilling er. Det er ubestrideligt, at der altid har været en vis grad af kreativitLæs mereet involveret i kartografi. Selv om kort pr. definition er brugskunst, har kartograferne længe været kendt for og klar over, at anvendelse af kunstneriske færdigheder og teknikker helt sikkert kan forbedre et korts virkning. Dette er et begreb og en følelse, som du helt sikkert vil se i vores udvalg af abstrakte kort på lærred. Selv om der også er en ny tankegang, hvor forholdet mellem kort og kunst er vendt om, hvilket betyder, at dens kunstnere bruger kort til at fremme deres kunstneriske formål, vil Photowalls fremragende sortiment af abstrakte kort lærredsprints give en platform til begge dele.

Definition af abstrakte kort på lærred

Udtrykket abstrakt henviser til den handling at repræsentere væsentlige funktioner uden at inkludere baggrundsdetaljer eller forklaringer. For eksempel indeholder et realistisk maleri alle de detaljer, der ses af øjet, mens et abstrakt maleri har til hensigt at afspejle de væsentlige træk af det, der bliver set af beskueren og endda kunstneren. Så i sin mest grundlæggende form kan abstraktion handle om at reducere kompleksiteten ved at ignorere overskydende detaljer. Vores sortiment af abstrakte kort på lærredsprints er en ideel portal til denne idé og viser optimale dekorative muligheder i forbindelse med konceptuel kunst. Selv om navnet allerede gør det indlysende, er et af de bedste eksempler på et kvintessens abstrakt kort lærredstryk "Abstract World Map Squares". Et andet er "Transparent Vector World", som også indeholder temaer og idéer om teknologi, der overvinder barrierer. Brug disse abstrakte kort på lærred til at løfte enhver indretning op på et helt nyt niveau.

Noget for alle

"Merry Maritime Map" er et bemærkelsesværdigt abstrakt kort lærredsprint, der kan bruges som et alternativ, når det gælder udsmykning af dit bolig- eller erhvervsområde. Smukt afbildet, vil dette abstrakte abstrakte kort på lærred med nautisk tema bringe sømanden i dig til live. Lige så fascinerende er "New York Street Map B/W", der viser Big Apple fra et fantastisk anderledes synspunkt. Dette giver dig et abstrakt korttryk på lærred, der er både stilfuldt og professionelt, og som ser godt ud i enhver virksomhedssituation. Hvad med "Netherlands Watercolor Map"? Dette motiv er et pragtfuldt stænk af farver, der giver spotlightet til hollændernes hjemland, som ser helt vidunderligt ud og er en garanteret superstjerne inden for abstrakte kort lærredstryk. Med deres unikke design og varierende grader af abstraktion vil ethvert af disse motiver give dit hjem, kontor eller fritidsrum øjeblikkelig virkning og en meget interessant karakter. Som sædvanlig giver Photowall også mulighed for at ændre og modificere dine abstrakte kort lærredsprints i overensstemmelse med din æstetik og designplan.

Abstrakte kort lærredsprints til de små

At have noget, der både er lærerigt og smukt, er blot et af de træk, der gavner dig, når du bruger abstrakte kort lærredsprints som dekoration. "Wonderful World" er en smuk genstand, der viser vores klode i dynamiske farver og viser forskellige dyr i deres naturlige levesteder over hele Jorden. De er gengivet i kunstneriske fortolkninger, hvilket gør det gunstigt for både et børneværelse og et voksenværelse. Det samme gælder for motivet "Animal Map of the World", et skævt, men virkelig attraktivt abstrakt kort på lærred, der bare oser af charme og individualitet. Beskueren kan finde ud af, hvor præcis i verden man kan finde et bestemt dyr, hvilket kombinerer læring med sjov, hvilket virkelig er ideelt for børn. "Blue World in Watercolor" er måske for et mere modent publikum, for selv om det mangler de ejendommelige billeder, er dets ceruleanfarvede toner, nuancer og nuancer et beroligende syn.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.