Mad og drikke

Ernæring er en meget vigtig del af et barns opvækst. Mens de fleste mennesker nyder at spise og drikke, kan børn være meget selektive, når det gælder mad og drikkevarer. Derfor har PhLæs mereotowall sammensat et sortiment af lærredsprints med mad og drikkevarer, der er specielt rettet mod de små. Appetitlige mad & drikke lærredsprints er et ideelt tema for dem til at sætte pris på den daglige ernæring, og de er også en fryd for væggene i dit køkken, spiseområde og ethvert andet rum, hvor du ønsker lidt stil og skønhed. Uanset om du kan lide det finurlige eller informative, er der helt sikkert det perfekte mad & drikke lærredsprint i Photowalls omfattende og forskelligartede samling til dit barn. Du kan også frit anmode om ændringer, så de passer til, matcher eller står i kontrast til dine allerede eksisterende farveskemaer og overordnede design.

Farvernes rolle i mad- og drikkevareprint på lærred

Mens boligejere og designere foretrækker at tilføje dekorationer i visse rum, der passer til deres overordnede indretning, har børn en tendens til at gå efter andre faktorer. Den nemmeste måde at få ethvert rum til at se fantastisk og livligt ud i dine børns øjne er helt sikkert gennem brugen af deres yndlingsfarver. Med Photowall's højkvalitets, rigt detaljerede og forskelligartede mad & drikke lærredsprints kan du ganske enkelt få enhver kedelig og almindelig væg til at se fantastisk ud. Du kan tilføje disse elementer til køkken- og spisestueinteriøret, men også til dit barns soveværelse, studieområde eller legeplads. Det store udvalg af motiver i dette sortiment af food & drink lærredsprints vil med garanti hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Forbedr det æstetiske og visuelle vægt i dine rum med disse billeder, ligesom du ville tilføje visse ingredienser til din signaturret for at gøre den endnu mere lækker. Børnene vil helt sikkert sætte pris på den livlighed og de farver, som disse mad- og drikkevareprint på lærred bringer ind i din valgte indretning.

Populære figurer

De charmerende små væsner i mad- og drikkevareprintet med navnet "Brokiga Bakar" er skabt af Carin og Stina Wirsén, to svenske søstre, der begge er forfattere, og de kan bringe al morskaben lige til din dør. Brokiga er et svensk ord, der betyder mangefarvet og fuld af livlige mønstre. De små figurer i denne serie skændes og forsoner sig, bider og trøster osv. Selv om de har frygtelige skænderier fra tid til anden, bliver de let og altid venner igen. Little Pink guider dig gennem de fleste af de oplevelser, der er dækket i hver historie, som du måske bemærker i mad & drikke lærredstryk. Lille Pink er dog blot en af de mange karakterer, hvor nogle går igen fra bog til bog, mens andre blot passerer forbi i et mylder af farver. De kommer i alle former og afskygninger, nogle er ternede, prikkede, lyserøde, grønne, brune og blå osv. Kombiner disse figurer, der er til stede i mad & drikke lærredsprints, for at gøre dit barns liv til et eventyr, hver gang de spiser eller drikker. Mad & drikke lærredsprintet "Kitchen" kan måske endda lokke dem til at blive en aktiv deltager i skabelsen af mad, da det viser disse yndige figurer, der bager en kage, laver brød og laver pasta.

Differentierede typer i mad & drikke lærredstryk

Vi ved alle, at det ofte er en opgave at få børn til at spise sund mad. Lad mad & drikke lærredstryk fra Photowall give dig en hjælpende hånd i den sag. Denne klynge af billeder har masser at vælge imellem, hvor både det sunde og det mindre sunde har deres øjeblik i rampelyset. En mulig mulighed kunne være at udstille mad & drikke lærredsprints som "Kivik Apple and Pear - White" i det fælles spiseområde for at minde dem om deres regelmæssige indtag af sunde frugter. Til gengæld kan du lade dem udstille mad- og drikkevareprintet "Frosted Cupcakes" på deres respektive værelser som en overraskelse. "Ice Cream Fun" er også et meget populært valg og skaber en smukt symmetrisk, men også farverig stemning i et hvilket som helst interiør. Kombiner de forskellige typer mad, der er indeholdt i food & drink lærredsprints, for at skabe den perfekte visuelle balance for dit barn.
Produktoplysninger
  • Viser 1-11 af 11 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.