Disney

Fra de ældste Mickey Mouse- og Steamboat Willy-tegnefilm til Toy Story og Cars for nylig har Disneys særlige livsglæde spredt sig over hele verden og har bidt sig fast i hjertet af deLæs meren kollektive underbevidsthed. Der er en hel generation, der ved præcis, hvad "to Infinity, and Beyond!" betyder, og millioner af børn i alle aldre i hele verden er vokset op med historier fortalt af Disneys bemærkelsesværdige fortællerteam. Udtrykket "Disney-film" betyder efterhånden mere end blot en børnehistorie. Det betyder familie, sammenhold og loyalitet. Det betyder kærlighed. Bring disse historier ind i dit hjem med vores Disney-sortiment af lærredsprints.

Winnie the Pooh

Der findes nok ikke en karakter i verden, der er så universelt elsket som Bjørnen med den meget lille hjerne. Winnie the Pooh, eller Plysbjørnen, blev skabt af A. A. Milne i 1926, men billedet af ham i sindets øje er hundrede procent Disney. Den første Winnie the Pooh-film, Winnie the Pooh and the Honey Tree, blev faktisk lavet, mens Walt Disney stadig var i live, og hans bemærkelsesværdige visioner og humør gennemsyrede historierne. Få hjem den hundrede hektar store skov og dens charmerende beboere, Kanga, Roo, Eyeore, Piglet og den kloge gamle ugle, for ikke at nævne Plys selv og Christopher Robin, med et lærredsprint fra os.

Biler

Speed...Jeg er Speed. Hvem husker ikke disse ord, de første, der blev sagt i filmen Cars? Hvem husker ikke at se Lightning McQueen lære værdierne venskab og loyalitet af den bedårende Mater? Fænomenet Cars tog verden med storm, og det er din mulighed for at glæde dit barn ved at inkludere et maleri i dets værelsesindretning.

Legetøjshistorie

Til uendelighed og længere end det! En hel generation af mennesker, hvoraf de fleste nu er voksne, får en klump i halsen ved de berømte ord fra Disney's Toy Story. Historien om en dreng og hans legetøj blev udgivet i 1995, den allerførste fuldlængdefilm fra de nu berømte Pixar Studios, og den erobrede straks hjerterne. Woody og hans venner var så sjove og loyale, at verden ikke kunne andet end at elske dem. Efterfølgerne har introduceret filmen til en helt ny generation af publikum, som har fundet sig selv lige så betaget som de foregående. Indret dit barns soveværelse med et Toy Story lærredsprint fra vores Disney-sortiment. Når du nu alligevel er i gang, er der ikke nogen egentlig regel, der siger, at forældre ikke må have Toy Story-plakater ... og desuden gør lærredet det vel til kunst, ikke sandt?

Disney Feer

Selv om Peter Pans dobbelte veninde Klokkeblomst måske er den mest berømte fe i Disneys pantheon, er hun langt fra den eneste. Chloe, Fern, Glimmer og Iridessa hoppede fra filmlærredet og direkte ind i publikums hjerter og blev der. Glæd dit barn ved at dekorere deres værelse med lærredsprints af disse skønne feer.

Klassikerne

I de næsten hundrede år, Disney har eksisteret, har de lavet et enormt antal film og shows, mange af dem er af den slags film, der måske kun kommer en gang i løbet af et årti. Junglebogen, der er baseret på romanen af samme navn af Rudyard Kipling, havde nogle af de bedste sange i nogen animationsfilm. Den havde også Baloo, som nok er skyld i mange myrerelaterede maduheld gennem årene, men som ikke desto mindre er elsket, og den fornuftige Bagheera, som altid var fornuftens stemme. Hundrede og en hundrede og en palmetter, som var baseret på en roman af Dodie Smith, er en charmerende fortælling om drilleri og mod, som har glædet børn og voksne i næsten 60 år. Pinocchio og Peter Pan er begge elskede figurer, som har holdt sig i live i mange år. Det samme gælder Dumbo, cirkuselefanten, der kan flyve, og som har vist generationer af børn, at de også er noget særligt. Introducér disse figurer for dit barn, og gør dem derefter til en decennie ved at dekorere deres værelse med lærredsprints fra vores Disney-sortiment.

En ånd af eventyr

Fra Alice i Eventyrland til Aristocats, fra Lady og Vagabonden til Prinsessen og Frøen - der er en Disney-historie for hvert barn at værdsætte og en Disney-figur for hvert barn at elske. Bring denne figur ind i dit hjem med et lærredsprint fra Photowalls Disney-temakollektion.
Produktoplysninger
  • Viser 1-5 af 5 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.