Tilpas og bestil Pris 299 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Zodiac Sign - Capricorn

Opfrisk atmosfæren i dit hjem med dette Cold Loner Wallpaper, der viser en kølig stemning af snebakke med et malerisk snedækket træ som det centrale motiv. Dette tapet vil bringe friskhed og rolige vibrationer til ethvert rum, som du har det til at have. Forestil dig at nippe til en kop friskbrygget kaffe eller en varm chokolade med dette tapet i din stue. Det er ubestrideligt at få lyst til at krølle sig sammen ved at se denne nyfaldne sne i et sådant landskab, som fremkalder en følelse af spejlende lys fra naturligt lys. Hvis du elsker vinteren og et inspirerende tapet, der kan forvandle dit rum til et vidunderligt og afslappende rum, så er dette et perfekt match.

Cold Loner Wallpaper gør et afslappende hjem interiør

Undersøgelser viser, at tilstedeværelsen af et frisk snefald har en næsten mystisk evne til at slappe af os. Dette tapet minder os om, hvor smuk og guddommelig naturen er, at den kan ændre udseende og atmosfære på et øjeblik. Dette tapet vil give os en rejse til vores barndom, og hvordan vi ventede på den første dråbe snefnug i vores vinduer, den fluffede sne, der blev stablet op på fortovet, som vi legede med, og den første slurk varm chokolade, der varmer os med den kolde brise, som sneen bringer. Intet gør et rum mere afslappende end tilstedeværelsen af et så beroligende vejr og en så beroligende nuance.

Sådan indretter du dig med Cold Loner Wallpaper

Dette tapet fremkalder friskhed, så du behøver ikke at bekymre dig om, at dit rum ser dystert og mørkt ud. Den hvide nuance af dette tapets sne revitaliserer stemningen i ethvert rum i dit hjem. Hvis du vælger jordfarver som hvid, grå, brun, sort og beige, vil det supplere dette tapets nuance. Dette tapet fremhæver meget med hvide vægge, hvilket hjælper det med at se naturligt ud i dit rum. Hvide gardiner, loft og tæppe er også gode indslag. Husk, at alle lyse toner fra neutrale nuancer vil passe godt til dette tapet tema, og sørg for ikke at tilføje intense nuancer for at undgå at gøre dit rum uoverensstemmende og rodet.

Om produktet:

Copyright:
Alina Buffiere
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e328148
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.