Børneværelse

Babys første værelse er et sted til hygge og leg og en hyggelig, afslappende dag. Stil dit børneværelse med smukt tapet, skønne farver og inspirerende dekorative detaljer - det er vorLæs merees råd, når du skal indrette dit babyværelse. Baby er snart på vej - så der er ikke noget bedre tidspunkt at indrette børneværelset på. Se farver, tapetmønstre, detaljer og babyprodukter. En god måde at komme i gang på er at tænke over, hvordan du vil bruge rummet. Har du brug for en barneseng, en behagelig stol og et puslebord, eller skal det bare være hyggeligt og stilfuldt? Babyer er ikke gamle nok til at have noget at skulle have sagt endnu, så du kan indrette børneværelset, som du vil. Men hvis du vil undgå at skulle indrette for meget om, og hvis du ønsker, at rummet skal udvikle sig i takt med, at barnet vokser, skal du vælge møbler, tapet og indretning, som du kan opdatere i stedet for at udskifte helt.

Tapettips til børneværelset

Tapet i pastelfarver, legende mønstre eller motiver, der stimulerer til læring, som f.eks. A Bugs World - Pink by Sne design eller Team Hawaii's ABCedarian. Du kan frit vælge i børneværelset, men husk på, at du og dit barn sandsynligvis vil tilbringe meget tid der, selv om baby sover i et andet rum, så det er vigtigt, at tapetet bringer glæde og harmoni til rummet. Start med de farver, du kan lide, og vælg derefter mellem livlige motiver, hvor du kan finde nye detaljer næsten hver dag, eller et stilfuldt tapet i sobre farver - tjek Acne JR's Chester - Grey eller Andreas Engesviks Rain Sky. Væggene er ikke den eneste overflade, du kan tapetsere i et børneværelse. Dette er et rum, hvor tapet på en dør, eller en del af væggen eller loftet kan gøre hele forskellen. Vores tapetmotiver Solsystemet og Reflection Nebula er perfekte til tapetsering af lofter. Du kan også kombinere maling og tapet eller vælge to af dine yndlingsmotiver, der matcher hinanden. Vælg f.eks. hovedfarven på et travlt tapet ved at parre den med et andet, mere roligt motiv. Du behøver ikke at begrænse dig til børnemønstre, når du vælger motiver til børneværelset. Tapet til børneværelset kan være alt fra gentagelsesmønstre til klassiske motiver, fra beroligende skove til indviklede abstrakte motiver. Se f.eks. Cecilia Carlstedts Cosmic Abstraction, By May's Confetti eller Lilesadi's Marble 2.0 Nude.

Detaljer og tips om styling

Det vigtigste, når du indretter et børneværelse, er, at alle skal føle sig hjemme der, uanset om det er voksne eller baby. Hold møblerne på et minimum, og prioriter ekstra gulvplads til, når baby begynder at kravle eller bare vil slappe af i babygymnastiksalen. En hyggelig måtte til at lege på og en fortryllende babymobil over puslebordet er vores bedste tip. Sørg også for god opbevaring af bideringe og byggeklodser, så det er nemt at rydde op om aftenen. Hvis babyen skal sove i rummet, skal du prøve med stemningsbelysning, en musikalsk babymobil til at hænge over sengen og et behageligt sted for en voksen at sidde.

Hvordan man indretter et børneværelse

Det er vigtigt altid at holde så meget gulvplads fri som muligt. De fleste børneværelser har et lille antal nøje udvalgte møbler, så vi har samlet vores bedste tips til indretning af rummet: Du må ikke have tunge ting som f.eks. hylder eller en lampe over barnesengen - de kan virke truende. Hvis det er muligt, skal du ikke placere hovedet af barnesengen under vinduet, da lyset kan distrahere barnet, når det skal sove. Det giver en større følelse af tryghed at placere hovedet af sengen mod en væg. Sats på god opbevaring i børneværelset, men husk, at kommoder og bogreoler skal skrues fast til væggen, så de ikke kan vælte, når baby begynder at stå op. Placer opbevaringen inden for babyens rækkevidde, hvis det er muligt. Når baby er begyndt at kravle, er vores bedste råd at have flotte opbevaringskasser på gulvet, så farverigt legetøj er inden for rækkevidde.

God belysning

Belysning betyder mere, end du måske tror i et børneværelse. Det afhænger selvfølgelig af, hvordan du vil bruge rummet. Du har brug for en god almen belysning, hvis der er et puslebord, men en stemningsbelysning er især vigtig for hygge og leg. Anskaf en loftslampe, helst med lysdæmper, og tilføj feelys for at skabe en hyggelig stemning og en sengelampe eller bordlampe, der kan tændes om natten, hvis barnet ønsker lidt lys. En natlampe gør det også lettere at se til baby om natten.

DIY tips med og uden tapet

Der er meget, du selv kan gøre for at indrette et børneværelse. Hvis du er god med dine hænder, kan du lave unikke billedstativer, opbevaringskasser og endda møbler. Men du kan også bruge tapet til mindre projekter - til alt fra farverige vimpler, en babymobil til at hænge over barnesengen eller dekorative udskæringer af stjerner, bolde, fjer eller måske balloner. Brug rester af tapet eller tapetprøver til et projekt, der helt sikkert vil være sjovt og give et charmerende resultat. Besøg vores blog for at få tips og vejledning i tapethåndværk.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.