Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Skov - Tapet - Børneværelse

223

motiver

Børneværelse

Barnets første værelse er lig med hygge, leg og fred og ro. Giv børneværelset flotte tapeter, skønne farver og inspirerende indretningsdetaljer – det er nogle af vores tips til dig, sLæs mereom skal indrette værelset til den mindste i familien. Den lille ny kommer lige om lidt – så det er tid til at indrette børneværelset. Kig på forskellige farver, tapetmønstre, indretning og babyprodukter. Find ud af, hvad rummet skal bruges til – det er en god start. Skal der være en seng, en lænestol til læsning og et puslebord, eller skal der som udgangspunkt bare være hyggeligt eller pænt? Fordelen er, at værelset til de allermindste er et rum, hvor du selv kan bestemme, uden at dit barn kommer med sin mening. Men hvis du ikke vil lave for meget om, men bare gerne vil tage det, efterhånden som barnet vokser, er det godt at have i tankerne, at møbler, tapeter og indretning skal kunne holde et stykke tid og skal kunne opdateres i stedet for at skulle skiftes helt ud.

Tapettips til børneværelset

Tapeter i pastelfarver, sjove mønstre eller motiver, som inspirerer til viden – som fx tapetet A Bugs World – Pink af Sne design eller Team Hawaiis motiv ABCedarian. På børneværelset kan du vælge frit, men tænk på, at du og dit barn sandsynligvis kommer til at bruge en hel del tid her – også selvom barnet sover i et andet rum. Derfor er det vigtigt, at tapeterne skaber trivsel og harmoni. Vælg farver, du godt kan lide, og tænk på, om du vil have motiver, hvor der sker meget – hvor du hele tiden finder nye detaljer. Eller om du vil have et stilrent tapet i afdæmpede farver som fx Acne JRs Chester – Grey eller Andreas Engesvik Rain Sky. På børneværelset er du ikke begrænset til kun at tapetsere væggene. Her kan du sagtens tapetsere en dør, en del af væggen eller et loft. Vores tapetmotiver Solar System og Reflection Nebula er perfekte at tapetsere loftet med. Du kan også kombinere maling med tapet eller vælge to favoritmotiver, som matcher – fx et tapet, hvor der sker meget, og vælge én af farverne, der så går igen i et andet og lidt roligere motiv. Til de allermindste behøver du ikke kun tænke børnemønster, når du vælger motiv. Tapeter til børneværelset kan være alt lige fra gentagne mønstre og klassiske motiver til rolige skove og detaljerige former. Som fx Cecilia Carlstedts motiv Cosmic Abstraction, By Mays tapet Confetti eller Lilesadis tapetmotiv Marble 2.0 Nude.

Indretningsdetaljer og indretningstips

Det vigtigste, du skal tænke på, når det handler om indretning af et børneværelse, er, at både voksne og børn skal kunne trives der. Der behøver ikke være alt for mange ting, men mere gulvplads, når barnet begynder at kravle eller bare vil ligge på legetæppet og hygge sig. Et hyggeligt tæppe at lege på og en uro over puslebordet er vores bedste tips. Sats også på god opbevaring til bideringe og bløde klodser, så det er nemt at gøre rent og få tingene af vejen. Skal barnet sove i rummet, kan det være godt med en natlampe, en spilledåse kombineret med en uro over sengen og god plads til, at en voksen kan sidde ved siden af sengen.

Sådan møblerer du til de mindste

Som vi allerede har været inde på, er det altid vigtigt at have så meget gulvplads som muligt i rummet. Og da de fleste børneværelser har nogle få, men nøje udvalgte møbler, har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du møblerer rummet bedst muligt: Placer ikke tunge ting over sengen, fx hylder eller en lampe – det kan være farligt. Stil ikke sengen med hovedgærdet under vinduet, hvis du kan undgå det. Det kan distrahere barnet, når det skal sove. At stille sengen op ad en væk skaber også mere tryghed. Sats på god opbevaring, men husk, at på børneværelset skal kommoder og boghylder skrues fast i væggen, så de ikke vælter, når barnet begynder at rejse sig op. Placer gerne opbevaringen, så barnet selv kan komme til. Når de kravler på gulvet, er kasser og fine skuffer vores bedste tip – så kan en del af legen handle om at få fat i et farvestrålende stykke legetøj.

God belysning på børneværelset

Her er et rum, hvor belysningen betyder mere, end du tror. Det afhænger selvfølgelig af, hvad I laver der – er der et puslebord, kræver det god generel belysning, men er rummet mest til hygge og leg, er stemningsbelysningen ekstra vigtig. Hav en loftslampe, gerne med lysdæmperfunktion, og hæng gerne nogle lyskæder op for at skabe en hyggelig stemning, og brug en sengelampe eller en bordlampe, som kan være tændt om natten, hvis barnet gerne vil have lidt lys. Det gør det også lettere for de voksne, når de lister ind på værelset for at se til barnet om natten.

DIY med og uden tapet

På børneværelset er der meget, du kan gøre selv. Er du handy, kan du selv lave nogle unikke billedhylder, opbevaringsskuffer eller måske endda nogle møbler. Men til mindre projekter kan du bruge tapet til alt lige fra tapetvimpler, en uro, du kan hænge over sengen, stjerne-, bold- eller fjerdraperier, eller hvorfor ikke luftballoner? Brug overskydende tapet eller tapetprøver – det er med garanti et sjovt projekt og giver et fint resultat. Gå ind på vores blog, og få tips til, hvordan du kan bruge tapet på en sjov og kreativ måde.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.