Baggrunde

Inden for kunst er en baggrund i bund og grund noget, der holder forgrunden eller hovedmotivet i fokus. Det er ikke et fast objekt eller en farveplet, men snarere det rum, der omgiverLæs mere dit hovedmotiv. Det betyder dog ikke, at et baggrundstapet ikke kan have sin egen karakter. Den vindende strategi er at kombinere et vidunderligt baggrundstapet med andre dekorative elementer for at skabe visuel harmoni, balance og karakter. Vores førsteklasses sortiment af baggrundstapeter findes i forskellige former, nuancer og nuancer, men alligevel er de unikke i deres design og kan også ændres i overensstemmelse med din smag og indretning.

Håndtering af rum i baggrunde tapet

Mens vi diskuterer og vælger et godt baggrundstapet, bør vi også altid overveje vilkårene for positive og negative rum. Positivt rum er ganske enkelt den ting, du maler, mens negativt rum er rummet mellem objektet og resten af scenen. Det betyder dog ikke, at baggrund altid er negativt rum og omvendt. Ved at bruge et baggrundstapet kan man også vende processen med positivt og negativt rum på hovedet, som de smukke designs i vores sortiment, der giver stærk fremtrædende plads til selve baggrunden, hvilket gør den til emnet bevidst eller ubevidst, afhængigt af dit overordnede design eller indretningsskema.

Betydningen af baggrunde tapet

Med moderne teknologi har vi mange visuelle tricks til at efterligne dybde, en mulig samling af mange genstande og mange farver til at underholde os selv. Mens forgrunden i andre tilfælde er prioriteret, behøver vi med vores samling af baggrundstapet af højeste kvalitet ikke at fokusere på forgrunden, vi kan blot matche, blande og kontrastere den med andre visuelle elementer i det rum, du vælger. Der er så stort et udvalg, at du vil have meget svært ved ikke at finde det ideelle baggrundstapet til dit hjem, kontor eller fritidsrum. For at give dig et konkret eksempel, lad os tage et kig på det element, der hedder Reunited Blue. Ved første øjekast ser det simpelt og usofistikeret ud, men jo mere du kigger på dette baggrundstapet, jo mere bliver du optaget af det. Det trækker dig ind med sine frodige nuancer, farvetoner og generelle farvesammensætning, så du føler dig som om, du befinder dig i selve havet.

Det skal du overveje, når du vælger dit baggrundstapet

For at etablere et velplaceret og iøjnefaldende baggrundstapet skal du primært overveje følgende elementer. Først og fremmest er perspektivet, som er en kunstteknik til at skabe en illusion af tre dimensioner, nemlig dybde og rum på en todimensionel eller flad overflade. Perspektivet er det, der får et baggrundstapet til at have form, afstand og se realistisk ud. Tag for eksempel motivet Light Brown Brick Wall. Her kan du se mursten så naturtro, at du næsten kan få lyst til at støde ind i dem.

Intensitet i baggrunde tapet

Intensitet vedrører kombinationen eller manglen på kombinationen af stærke farver. Da det nærmeste objekt i malerier vil være mere mørkt i tonen og mere mættet i farvetonen, er baggrunde tapetets farver meget vigtige, når man vælger det i overensstemmelse med æstetikken. Men efterhånden som afstanden vokser, har disse farver en tendens til at forsvinde, og farveintensiteten falder derfor. Dette gør energien i et nøje udvalgt baggrundstapet meget afgørende. Se det smukke Marble Dreams, hvor mange og meget sammenfaldende farver er kombineret i ét strålende baggrundstapet, der kan se godt ud i ethvert rum, som det er valgt til at pynte op med.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.