Træer

Træer er nok det mest tydelige symbol på vækst, årstidens død og genoplivning i kunstværker. Siden oldtiden er de blevet en del af folkloren, og i dag er et træ for nogle indfødte staLæs meremmer et totem. Det er også værd at nævne, at hellige træer har en magisk kraft, der ligger i deres natur, selv om de kun ses i et kunstværk. Vælg blandt vores førsteklasses udvalg af vidunderlige træer tapet for at ære denne forudfattede idé, samt tilføje stil og visuel vægt til det rum eller rum, som du er ved at ommøblerer eller bygge.

Træer er virkeligheden

Træer leverer ikke kun træ til byggeri og papirmasse til fremstilling af papir, de giver også levesteder eller hjem til alle mulige insekter, fugle og mange andre dyr. Desuden kommer mange typer frugter og nødder fra træer, og selv træernes saft er nyttig som føde for insekter og til fremstilling af f.eks. ahornsirup. Derfor kan et smukt træer tapet bringe en følelse af liv og genopfriske væksten af en positiv stemning i dit hjem, kontor eller ethvert andet rum, som du måske ønsker at pynte op.

Træer tapet som åndehul

Da disse fantastiske ting, som teknisk set er aflange planter, også hjælper med at holde vores luft ren og vores økosystemer sunde, giver det god mening at placere på i dit hjem. Det er dog ikke alle, der har plads nok til at plante et træ i deres domicil, men fortvivl ikke mere, da vores fremragende træer tapet sortiment giver dig mulighed for stadig at have den revitaliserende følelse, om end i en anden form. Det vil hjælpe dig med at trække vejret og give dig en fornyet påskønnelse af naturen, livet og det nære miljø, måske endda vække din eventyrlyst til at tage ud i vildmarken.

Træernes kunstneriske kunstneriske kunnen

Vi mennesker elsker ikke kun træer for deres praktiske brug og vores funktionelle årsager. Træer kan også være meget smukke, høje nok til, at det ser ud til, at de rører himlen, og så store rundt omkring, at man ikke engang kan kramme dem. Et utal af kunstnere, både professionelle og amatører, har malet billeder af træer, og tusindvis af digte, sange og historier er blevet dedikeret om dem. Et smukt træer tapet kan have den samme virkning, som næsten alle af os har følt på et tidspunkt, som blot at stoppe op for at nyde skønheden i et træ.

Evergrønne og løvfældende træer tapet

Der er faktisk to hovedtyper af træer, løvfældende og stedsegrønne. Løvfældende træer mister alle deres blade en del af året, f.eks. i kolde klimaer sker dette i løbet af efteråret, så træerne er nøgne hele vinteren. I varmere og tørre klimaer mister løvtræer normalt deres blade i den tørre årstid. Stedsegrønne træer mister ikke alle deres blade på samme tid, de har altid noget løv. De mister deres blade lidt ad gangen med nye blade, der vokser ind for at erstatte de gamle, men et sundt stedsegrønt træ er aldrig helt uden blade. Begge disse typer er stærkt repræsenteret i træernes tapetsektion, hvor du kan vælge en af dem eller begge, alt efter hvilken æstetik du går efter og hvilken rækkevidde af udsmykning du ønsker at opnå i det specifikke rum eller område.

Nogle eksempler på træer tapet

Fordelt i fire underkategorier giver træer tapet dig masser af valgmuligheder, når du skal forskønne dit hjem, kontor eller fritidsrum. Disse specifikke niveauer er Jungle, Blade, Tropiske træer og Kviste og grene. Med hver sin selektive række af træer ser disse træer tapet i kunstneriske gengivelser moderigtige, dynamiske og mindeværdige ud.
Produktoplysninger