Malva og Roser - Tapet - Stue

47

motiver

Roser

At have den mest kendte blomst nogensinde som omdrejningspunkt i din indretning kan være et stort aktiv, når det kommer til visuel vægt. Et dejligt rosettapet vil ikke kun fange hjertLæs mereet hos alle, der ser det, men også få dit hjem eller rum til at se attraktivt og indbydende ud. Selv da vi var børn, var vi klar over, at roser er repræsentationen for kærlighed og romantik, men også skønhed og ynde. Alle disse træk kan nu blive en del af din fornyelse, hvis du anvender Roses wallpaper fra Photowall. Som sædvanlig kan du vælge ændringer til dine valgte roser tapeter, så de passer til eller står i kontrast til din eksisterende æstetik, farveskemaer og andre dekorative komponenter.

En kunstners værktøj

Den romantiske konnotation af roser kan spores tilbage til århundreder af litteratur og kunst. Den store William Shakespeare sagde: "Hvad er et navn? Det, som vi kalder en rose ved et andet navn, ville dufte lige så sødt". Et andet ikon, Arthur Miller, skrev: "Kan nogen huske kærlighed? Det er som at forsøge at fremkalde duften af roser i en kælder. Man kan måske se en rose, men aldrig parfumen." Roser tapet kan være inspiration for dig til at udtrykke dine kunstneriske synspunkter og ønsker. Måske kan du sætte roser på tapetet i din foyer eller endda i et kunst- og håndværksrum. Apropos dufte: I århundreder er rosernes duftende kronblade blevet brugt til fremstilling af de dyreste og mest eksklusive parfumer. Det er også derfor, at roser i kunstværker altid virker så levende på os, fordi den røde farve og denne blomsts udseende vækker visse minder i os. Et tapet med roser som Kerstin Dark kan f.eks. minde os om at snuse til duften fra bedstemors have eller om duften af mors parfume.

Design med roser som tapet

Et af de fantastiske og populære dekorative værktøjer fra Photowall er Roses tapeterne. Disse er fantastiske kunstværker, som helt sikkert vil få væggene til at se interessante, tiltalende og smukke ud. Med en bred palet af designs at vælge imellem kan du gennemse og vælge de elementer, der taler mest til dig. Med print i naturfarver, klassisk sort og hvid og flere stænk af farver vil disse Roses tapeter gøre din indretning levende og livlig. Hvis du går efter noget traditionelt og æterisk, kan du måske vælge den hvide rose, som traditionelt er kendt som brude-rosen. Et tapet med roser med denne særlige type rose kan repræsentere fred, elegance og ro i dit hjem, kontor eller fritidsrum. Se "Florian - Emerald" og se, hvordan dine vægge forvandler sig til noget kongeligt lige foran dine øjne. "Twilight Roses" er et andet tapet med roser, der tilføjer klasse og raffinement til ethvert rum, som du vælger at revitalisere.

Et symbol

Rosen er faktisk Englands nationalblomst og blev kendt mellem 1455 og 1485, da den blev brugt af politiske årsager under rosenkrigene, da huset York's segl var en hvid rose og huset Lancaster's var rødt. Roserne blev derefter krydsbestøvet og blev emblem for det sejrende hus, døbt Tudor-rosen, som du kan se masser af i Roses tapet fra Photowall. Blomsternes forskellige farver betyder forskellige ting. Naturligvis er der rød for kærlighed, men også gul for venskab, mørk pink antyder taknemmelighed, lys pink har blidhed lavendel, orange udtrykker begær og lavendel er traditionelt forbeholdt kongelige. Alt dette er vidunderligt og kunstnerisk afbildet i dette udvalg af roser på tapetet, fra traditionelle malerier til mere moderne produkter med roser i al deres pragt og pragt.
Produktoplysninger
  • Viser 1-47 af 47 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.