Mælkebøtter

Når du indretter din indretning, kan det være meget fordelagtigt at have noget velkendt og behageligt som det centrale i din indretning. En af de mest kendte og smukke blomster er mælLæs merekebøtten, og derfor har Photowall samlet et fremragende udvalg af motiver i kategorien blomster ved navn Dandelions tapet. For mange bringer disse blomster en følelse af nostalgi og minder om et mere simpelt liv. Du har måske minder om at plukke blomstens kronblade, blæse frøene væk og gnide det gule mod din hud for sjov. Alle disse og meget mere vil blive fremkaldt ved at se et smukt mælkebøtte tapet. I denne kollektion omfatter tapetet med mælkebøtter nogle af de 250 arter af mælkebøtter i en lang række forskellige kunstværker. Som sædvanlig kan du ændre dine udvalgte elementer, så de passer til eller står i kontrast til din eksisterende indretning, farveskemaer og andre dekorative elementer.

Hovedakten

Ordet mælkebøtte stammer fra den franske sætning "Dent de Lion", som i bund og grund betyder løvetand. Dette skyldes udseendet af dens blade, som du kan se i mange mælkebøtte tapeter. Hvad de fleste mennesker ikke ved er, at hver del af denne blomst er nyttig, fra roden til bladene og endda blomsten. Bladene er spiselige og indeholder vitaminer og mineraler, herunder A-, C- og K-vitamin samt kalium, jern og mangan. Mælkebøtteblade og -rødder siges at være gode for en række tilstande, herunder afgiftning, inflammation og fordøjelse. Som du kan se, får du ikke kun en stilfuld vægdekoration med mælkebøtte tapetet, men også noget der kan være lærerigt. De mange farver i Dandelions tapet som grøn, lilla, orange, rød og mange andre kan virkelig løfte din indretning. De abstrakte kunstværker, felter af mælkebøtter i flere farver og meget mere kan passe til enhver indretning i hjemmet eller på kontoret. Et enkelt maleri kan fortælle en historie eller fremvise en foretrukken art, alt efter hvad du foretrækker i dit tapet med mælkebøtter.

Tapet med mælkebøtter og dets historie

Mælkebøtter optræder i myter og folklore, der går århundreder tilbage, i praktisk talt alle hjørner af verden. De spænder over mange kulturer og har en masse betydninger og anvendelser, afhængigt af hvor du bor. Mælkebøtter er blevet brugt til ting som te, vin, medicinske urter, almindelige salater og endda som malingspigmenter for kunstnere. Nogle mener, at hvis de f.eks. er flettet ind i din bryllupsbuket, bringer det held og lykke til nygifte par! Dette gør mælkebøtte tapet også meget velegnet til intime rum som soveværelset. Hvis du blæser frøene fra en mælkebøtte væk, kan du sende dine kærlige tanker til en person, du holder af, eller hjælpe med at få et ønske til at gå i opfyldelse, som nogle fik at vide, da de var børn. Et sæt mælkebøttertapet kan imponere og behage selv de yngste. De mange elskværdige og børnevenlige motiver og de varme og bløde farver kan være perfekte til ethvert børneværelse, legeområde eller arbejdsområde. Forestil dig noget som Dandelion World - Bright som baggrund for dit barns område, og du vil se, hvordan det forvandler rummet til noget smukt.

Flere eksempler

En af de vigtigste attraktive ting ved Dandelions er, at de bare er sjove. Denne blomst synes at være øremærket til børn, for i parken eller haven er det den eneste blomst, som et barn kan plukke uden at komme i problemer! Mælkebøtte og sommerfugl eller fortryllelse er andre konkrete eksempler på tapet med mælkebøtter, som kan pynte på ethvert interiør, især interiør for børn. Hvis du ønsker en mere voksen stemning, er Waiting måske et tapet med mælkebøtte for dig. Dette smukke motiv ville heller ikke være malplaceret på et kontor. Der er meget at vælge imellem i mælkebøtte tapet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-30 af 30 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.