Planter og blomster

Der findes ca. 400.000 plantearter på Jorden og mange tusinde planter på land og i havet, som endnu ikke er blevet identificeret eller kategoriseret. De holder os i live som kilder tiLæs merel medicin, ilt og mad. Vores sortiment af højkvalitets tapet med planter og blomster er den perfekte måde at vise din påskønnelse på og forskønne din bolig eller dit arbejdsområde. Bring naturens friskhed og liv ind i dit rum ved at vælge et af de fantastiske planter & blomster tapeter, vi har på lager til dig.

Planter & blomster tapet kategorier

For at gøre udvælgelsen nemmere for dig har Photowall bekvemt inddelt de mange motiver i underkategorier. Det er også værd at nævne, at alle disse elementer kan ændres efter dine specifikke ønsker, smag og modifikationer. Disse lavere niveauer er botanisk kunst, blomsterarrangementer, blomster, plantedele og ukrudt. Alle disse sektioner indeholder en række førsteklasses planter & blomstertapet, som helt sikkert ikke kun vil glæde øjet, men også opløfte din og din families, venners eller kontorkammeraters ånd.

Botanisk kunst

I denne slags er vægten lagt på kunstværker, der er relateret til botanik, som i bund og grund er studiet af planter. Heri finder du kunstneriske gengivelser af alt det, vi elsker og holder af disse fantastiske levende væsener. Med forskellige tegnestilarter og et væld af nuancer og toner er denne særlige afdeling af planter og blomstertapet sikker på at fange den specifikke atmosfære eller stemning, som du ønsker at opnå. Paradise Lost er et følelsesladet og imponerende værk, som helt sikkert vil have et varigt indtryk på alle, der ser det. Dette planter & blomster tapet vil se fantastisk ud, uanset om du beslutter dig for at sætte det op i dit hjem eller i dit bestyrelseslokale på kontoret.

Ukrudt i planter & blomster tapet

Selv om ukrudt officielt beskrives som enhver plante, der kræver en eller anden form for indsats for at reducere dens indvirkning på økonomien, miljøet og menneskers sundhed, er ukrudt et vidunderligt emne til planter & blomstertapet. Ukrudt, også kendt som invasive planter, er ofte fremragende til at overleve og reproducere sig i forstyrrede miljøer, hvilket er en overbevisende tanke, hvis de vises som udsmykning i hjemmet eller på kontoret. Concrete Weed er et godt eksempel på dette med sit underspillede design, der ser intenst, men også afslappet ud på samme tid.

Plantedele

Blade, kronblade, stængler og kviste og grene er de forskellige dele, som denne plante- og blomstertapetskole er sorteret i. Det grønne løv af en plante, kendt som blad, har et utal af repræsentationer i denne kategori. Alle slags farver, nuancer, toner og kunstneriske stilarter er brugt til at fremhæve skønheden ved bladene i planter og blomstertapetet. Plantens stilk, som almindeligvis kaldes stængel, vises også, ligesom den mere minimalistiske tilgang i kategorien Twigs & Branches af planter og blomstertapetet.

Arrangementer i planter & blomster tapet

Blomsterarrangementer er også et meget populært niveau af planter & blomstertapet, da de er en meget udvalgt og fornem gruppe. I dette detaljerede område, mærket af farvernes kraft det godt på show. Smukke motiver som Fresh Cut eller Grace vil påvirke følelsesmæssigt garanteret med deres levende og indviklede design.
Produktoplysninger