Refleksioner

En dekoration med en dybere mening er ofte ønsket, når man renoverer interiøret. Det er ligegyldigt, om det er et hjem, et kontor eller blot et fritidsrum. Photowall har en samling afLæs mere reflekstapet, som kan være den mere meningsfulde indretning, du har ledt efter. Som titlen allerede antyder, vil motiverne i dette højkvalitets og rigt detaljerede udvalg af refleksionstapet få dig til at tænke på alle de gode ting i livet. Skønheden i vores kollektion er centreret omkring temaet om spejlinger, der forekommer i naturen. Refleksioner tapet kan tage dig med på en rejse rundt i verden, hvor du vil kunne se naturen spejle sig perfekt i rolige have eller betagende skove spejlet i stille søer. Desuden giver refleksioner tapet dig også mulighed for at gå indad og have disse baggrunde som et levn fra et roligt og fredfyldt miljø, hvor du kan samle dine tanker og følelser.

Farverne i refleksioner tapet

Uanset hvad dit farve- og indretningsskema er, vil disse refleksionsbaggrunde helt sikkert have noget for dig. Fra det majestætiske mørke i en midnatssø til junglens tropiske farver, Photowall har det hele. Vi ved alle, at farver påvirker os på forskellige måder. De kan ikke kun være en indikator for, hvilket humør du er i, men de kan fremkalde selve stemningen ved blot at dukke op. Forskellige toner og nuancer i spejlbilleder på tapetet kan gøre det samme for dig. Hvis du kan lide at holde det køligt og introspektivt, kan du måske bruge noget som Watercolor Landscape I - Navy Blue. Dette refleksionstapet kan se godt ud i ethvert fælles rum, f.eks. i stuen derhjemme eller endda i pauserummet på kontoret. Det udstråler en følelse af ro og fred, noget, der ofte forbindes med farven blå. Dette refleksionstapet har præcis den rette mængde af dette kombineret med et enkelt, men effektfuldt design.

Tager en tur

Som allerede nævnt kan refleksioner tapet tage dig med på en global rejse. Du kan endda tilpasse dine indretningsplaner til at matche denne slags tone. Du kan have et maleri, der gengiver Tower Bridge i Themsen, i dit private værelse for at opnå maksimal visuel effekt, mens du kan have et andet refleksionstapet, der viser et isbjerg i Arktis, i foyeren eller i køkkenet, måske. City on the River er et vidunderligt og stilfuldt syn, som vil fascinere dig og alle, der ser det. Farverne er levende, og designet af dette refleksionstapet oser bare af karakter. Det kan være en fantastisk afspejling af, hvem du er som person, et personlighedstræk, der bare tilfældigvis er fanget i et smukt kunstværk. Det samme gælder Dreamland, et spejlbilledertapet, der også nemt kan bruges i et børneværelse eller et studieområde.

Refleksioner tapet og dets placering

Malerier af byers skylines som f.eks. det førnævnte City on the River er ideelle til et hjem, men også et kontor, da de skaber en mere levende og livlig stemning. Et refleksionstapet som det eksotiske Tropical Shangri-La viser den dynamik, der opstår i junglen, eller regnskoven om man vil, hvilket kan være en anden brugbar mulighed på arbejdspladsen. Børnene derhjemme vil være glade for elementer som Flock at Dusk - Green eller endda den mere subtile Swan. De ser begge cool og stilfulde ud, men ikke overdrevne, hvilket børn og især teenagere er meget opmærksomme på. Reflections tapet fra Photowall kan være det værktøj, der adskiller dit eget interiør fra andre og løfter det op på en helt anden stratosfære af coolhed.
Produktoplysninger
  • Viser 1-28 af 28 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.