Have og oceaner

Vand dækker ca. 70 procent af hele planeten. Det er en af de mest grundlæggende og vigtige ting og elementer i verden. Du kan nu udtrykke din påskønnelse og kærlighed til aqua ved at Læs mereanskaffe dig et førsteklasses seas & oceans wallpaper. Disse unikt designede og udsøgt udvalgte motiver vil lyse op i dit hjem eller kontor, samtidig med at de tilføjer visuel tyngde og etablerer en følelse af ro, som vand naturligt udstråler. Afsnittet med seas & oceans tapet er en overbevisende læsning, hvor du kan vælge og derefter selv tilføje dine egne modifikationer, afhængigt af din æstetiske plan og dit forskønnelsesdesign.

Den forskel

Da mange mennesker stadig forveksler hav med oceaner, lad os bestemme kontrasten mellem de to for at få en bedre idé om, hvad der passer til dit forskønnelsesarrangement med hensyn til valg af dit seas & oceans tapet. Først og fremmest er have normalt mindre og mindre dybe end oceaner. Et hav er i bund og grund en stor og sammenhængende mængde saltvand, mens et hav er en stor mængde saltvand, der optager en større del af verdens overflade, men som er mindre end et hav. Begge er ikke desto mindre ekstremt vigtige for opretholdelsen af livet på denne planet, hvilket kan være en meget kraftig påmindelse, hvis du vælger at sætte et af vores højkvalitets hav & oceaner tapet op i dit hjem, kontor eller fritidsrum.

Betydningen af hav & oceaner tapet

Vand i sig selv rummer en hel række symbolske betydninger, hvor det ofte bruges som et symbol på renhed og ro. Men afhængigt af dets form kan vand også være umuligt at kontrollere, temperamentsfuldt og upålideligt. Da der findes to nøje udvalgte underkategorier af hav & oceaner tapet, nemlig med hensyn til havskum og bølger, kan vi her foretage en kunstnerisk analyse af deres konnotation. Havskum kan se fredfyldt og ubevægelig ud, i tiltalende nuancer af forskellige farver, der får det til at fremstå meget indbydende og indbydende. Bølger tilføjer et element af bevægelse og handling i hav & oceaner tapet, en indikator for, at der er noget under vandet, der er opslugt af den blå overflade og begravet under vandets rolige ydre. Seas & oceans tapet kan være det betydningsfulde stykke i din bolig eller dit arbejdsområde, som gør forskellen mellem det almindelige og det ekstraordinære.

Søskum

Seas & oceans tapet med havskum findes i meget forskellige nuancer, nuancer og toner. De viste farver er nemlig Seafoam Nude, Seafoam Cobolt, Seafoam Silver Mist, Seafoam Seaweed, Seafoam Froth, Seafoam Salmon og Seafoam Ocean Floor. Disse er alle meget spændende og charmerende elementer, der kan forvandle ethvert rum til et betydeligt rum, der opfordrer til samtale og gør det til et enormt overbevisende seas & oceans tapet.

Bevægelsen i seas & oceans tapet

I forhold til den førnævnte betydning af vand i kunsten ses bølger ofte som uventede forhindringer, der kastes i vores vej i løbet af livet. Seas & oceans tapet, der sætter fokus på bølger, er få i antal, men ekstremt høje i kvalitet. Bølger Mønster er ikke ulig Yamato-e, som bogstaveligt talt betyder japansk maleri. Waves Blur er mere til den skæve side, men med sine behagelige blå toner er det en perfekt baggrund for et børneværelse, en stue eller endda en konferencehal, så stærk er denne kollektion af tapeter fra Hav & Oceaner.
Produktoplysninger
  • Viser 1-52 af 52 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.