Retro

Brug af gammeldags mønstre er en populær trend inden for indretning. Retrotapeter er kendetegnet ved ikonerne fra den pågældende tid, levende grafik og forskellige, levende farver. DeLæs merette populære tema viser ikke kun sin tilstedeværelse i hjemmene, men også i mange kontorer og fritidsrum. Photowalls udsøgte sortiment af retrotapet har alle dine behov for forskønnelse med sine unikke designs og muligheden for altid at redigere eller justere disse billeder i overensstemmelse med dine revitaliseringsplaner med hensyn til størrelse, farve og så videre.

Forklarer retro tapet popularitet

Retro tapet transcenderer tid, stilarter og smag. Retro tapeter med den tydelige og stemningsfulde smag er godt accepteret og vellidt af de fleste mennesker fra mange forskellige lande og kontinenter. Retro tapet fokuserer normalt på bestemte epoker eller specifikke popkulturer, hvor deres individuelle farvetoner, nuancer, nuancer og nuancer aldrig er for kedelige eller for farverige. Da vi har en tendens til at forbinde værdi med gamle ting, hvad enten det er af sentimentalitet eller nostalgi, er retrotapetet det rette indretningsværktøj at bruge. Selv om dette begreb er med til at fange alle, der ser retrotapet, er det også populært at matche eller blande det med moderne designelementer. Retrotapet bringer også et strejf af romantik til din bolig, dit erhvervsområde eller dit fritidsrum. Det får os til at føle, at livet var meget enklere, mindre stressende og afslappet, da vi var i vores barndom eller i skolen. Det kan også være her, et retrotapet tager os med tilbage til de dejlige og mindeværdige dage, hvor livet var mere ubekymret.

Elementer af retro tapet

Retro tapet har flere tilgange til sit tema og visse elementer, der ofte gentages. Nogle vælger at bruge gamle biler, retro produktmodeller, gammeldags fotografier og andre sådanne gamle billeder for at skabe det fornemme klassiske look. Der er flere af disse afgørende elementer, der bidrager til at skabe et ægte retro tapet. Vintagefarve er et af de vigtigste. Da fuldfarvetryk var meget dyrt i fortiden, blev tofarvet farvelægning overvejende brugt tilbage i tiden. Derfor kan retrotapetet begrænse brugen af farver, men det betyder ikke, at der ikke er meget farvestrålende og levende billeder som Jazz, et funky og kunstnerisk stykke, der kan bruges i hjemmet, på kontoret eller i dit afslapningsområde. Enkle former er også en vigtig komponent i retrotapet. Når man gennemgår designs fra forskellige berømte epoker, kan man også se, hvordan sådanne former blev og stadig bruges til at skabe maksimal visuel effekt. Retrotapetet ved navn Fragments er et meget konkret eksempel på dette element. Brugen af tekstur i retrotapetet er et andet element, der er vigtigt, når man fornyer det. En subtil brug af tekstur i baggrunden er med til at skabe en visuelt tiltalende og fængslende baggrund. Mens nogle retrotapeter giver et slidt look, er andre kendetegnet ved deres mere plakatagtige kunstværker med subtile farver. Woodland Sweet Leaves Pattern er et retro tapet af denne art. De smukke blade i charmerende, jordnære toner vil formidle en interessant tekstur til dit rum.

Anvendelse af retrotapet

Brug af retrotapet i indretningen kan også være et forsøg på at bringe minderne fra fortiden tilbage. Brug dette til din fordel ved at blande og matche retrotapetet med de rigtige dekorative tilføjelser, farvesammensætninger og måske endda mere moderne elementer, der kan være et godt modstykke til den nostalgiske følelse. Crocodile Blue er et retrotapet, der udtrykker denne idé, idet det ser gammeldags ud, men kombineres med en ny, mere moderne stemning. Forest Spice - Night ligner også noget fra din barndom, men er samtidig et retro tapet, der ser godt ud i ethvert moderne rum.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider