Mønstre

Stil er en af de vigtigste faktorer at overveje, når du indretter dit rum, da den ikke kun udtrykker den æstetik, du ønsker at etablere, men afspejler også din karakter og den stemninLæs mereg, du forsøger at skabe. Mønstre tapet er et af de bedste redskaber til en vellykket udsmykning af dit hjem, kontor eller enhver anden personlig rum. Photowall's fremragende sortiment af mønstertapet i topkvalitet er praktisk inddelt i forskellige kategorier, så du kan gennemse motiverne i overensstemmelse med det, du leder efter. 3D, cirkler & prikker, damask & medaljoner, blomster, geometriske, gitter, objekter, gentagende mønstre og stribet mønstre tapet er alle her for din indtagelse. Disse elementer kan også tilpasses efter dine personlige ønsker og ændringer. Her er blot nogle få eksempler på de mange kategorier og også deres henholdsvis bemærkelsesværdige mønstre tapet.

 

Tips til brug af stribet tapet

Først og fremmest skal du undgå at bruge stribet tapet med farver, der støder sammen. Striber er grafiske nok i sig selv til at skabe effekt, så det er vigtigt at bruge farver, der enten står i kontrast til hinanden eller kommer fra samme farvegruppe, afhængigt af afhængigt af, hvilket look du går efter. Sammenfaldende farver i stribet tapet vil få rummet til at se rodet og forvirret ud. i stedet for grafisk og slagkraftig. Det er også meget bemærkelsesværdigt at sørge for at modvirke striber med mindre travlt design elementer i dit hjem, på dit kontor eller ethvert andet rum, du har valgt at ombygge eller redesigne. Som for eksempel hvis du har stribet tapet, er ensfarvede møbler sandsynligvis den rigtige løsning. En af de vigtigste faktorer at overveje, når brug af stribet tapet er rummets størrelse. Jo større rummet er, jo bredere skal striberne være. Blanding af brede og smalle vandrette striber fungerer også rigtig godt i opholdsrum og børneværelser, fordi de skaber et meget legende look. Stripe Purple er et fint stykke af dette begreb, som kan glæde og pynte i ethvert rum.

Grids tapet som balancer

Skønheden ved grids tapet er, at de er konsekvente og jævne ting, så når du partner det med en symmetrisk layout, bliver det meget nemmere at vurdere, hvilken side af dit design der overdøver den anden. Selv om hvis den andre dekorative komponenter er ret stærke og nemt kunne betragtes som overvældende, kan et pænt justeret og perfekt stilfulde gittertapet holder det køligt, ikke rodet, og udligner den visuelle vægt og interesse. Af at bruge et effektfuldt gittertapet som grundlag for din indretning kan du trække opmærksomheden mod eller væk fra visse andre elementer. Tag f.eks. Friends in Need fra udvalget af grids tapet, et synligt fantastisk men samtidig klart og mageløst motiv, der afbalancerer de andre udsmykninger i dit rum med hensyn til farve, flair og visuel balance.

Sådan bruger du geometrisk tapet

Ud over at tilføje pift til dit rum kan geometrisk tapet skabe en bestemt stemning. Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du føler, når du ser en bestemt form? Forskellige former kan, afhængigt af den indstilling, de er i, diktere en slags af en følelse eller i det mindste en reaktion. Man skal dog være forsigtig, når man udnytter dette fænomen, når man bruger et geometrisk tapet. For mange former eller for meget af én form kan give en høj energi og en slags frenetisk nervøsitet, men kan også udløse vage følelser af irritation. Virkningen af geometrisk tapet er subtil, endda ubevidst nogle gange, men den er der helt sikkert. Psykologer har længe anerkendt, at geometriske former har, eller vil søge, en plads i vores mentale og følelsesmæssige landskaber. Det er derfor, de bruger dem meget i personlighed tests, endnu en interessant trivia at overveje, når du vælger dit geometriske tapet. For at gøre det enkelt, formerne du sætter i din boligindretning i form af geometrisk tapet, skal skabe de stemninger, som du ønsker.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.