Mixed media

Blandede medier er en stil, der anvender mere end ét medie eller materiale. Collager er et populært eksempel på denne form for kunstform. Der anvendes materialer som stof, papir, tLæs mereog genstande, der findes omkring os i hverdagen. Dette medie kan inddeles i fire kategorier, nemlig: collager, assemblager, kunst med fundne genstande og ændrede bøger. Photowall tager dig med på en rundtur i dette mærkelige, men dejlige medie med sin unikke kollektion af mixed media tapet. Disse billeder viser nogle af de mest populære eksempler på denne form for skabelse. Lad dette mixed media tapet virke sin magi på indersiden af dit hjem og forvandle kedelige, banale rum til livlige og dynamiske opholdsrum. Du kan aldrig gå galt i byen med at vise flere af disse blandede medier tapeter i din bymæssige bolig. De findes i et næsten uendeligt udvalg af farver og designs, som den avantgarde byboer kan vælge imellem. Hæng et par af disse blandede medier tapeter i din stue for at skabe et storslået midtpunkt. Placer dem strategisk i dine børns soveområder og legepladser, og se dem stirre med ærefrygt på disse slående og vildt morsomme billeder. Lad dette mixed media tapet blive et fast inventar i dit hjem.

Kombineret i blandede medier tapet

Måske er et af de første kunstværker, der er blevet hyldet som en ægte mixed media-præstation, Pablo Picassos collage med titlen Still Life with Chair Caning, som han færdiggjorde i 1912. Den store spanske mester samlede stof, maling, papir og reb for at bringe dette unikke mesterværk til live. Photowall hylder dette særlige medie med "Ghost in the Machine-White", "Plateau" og "Flora" i sin fine serie af tapeter med blandede medier. Disse fængslende billeder er nogle af de mere farverige kunstværker, der tilbydes i denne kollektion. At have disse mixed media tapeter i dit hjem vil være som at eje din egen samling af moderne mesterværker, men for en brøkdel af hvad de ville koste dig på en kunstauktion. Stabel disse blandede medier tapet i søjler for at skabe et storslået kunstnerisk værk på dine vægge. Der er praktisk talt ikke noget forkert sted i dit hus at udstille dette mixed media tapet. Selv dit køkken ville få en infusion af farve og elektricitet med dette mixed media tapet på væggene. Hav en god tid med at skabe overdådige måltider, mens du er omgivet af dette inspirerende og opkvikkende mixed media tapet omkring dig.

Kreativ i blandede medier tapet

Store kunstnere som Matisse, Cornell, Dubuffet og Kelly har også inkorporeret denne interessante stil i deres værker. Flere af deres museumsinstallationer er tydeligt inspireret af mixed media-bevægelsen. Denne form for kunst er særligt foretrukket af kunstnere, fordi der tilsyneladende ikke er nogen grænse for den opfindsomhed og fantasi, man kan udforske med denne stil. Næsten alt er tilladt, og alle mulige materialer kan anvendes. De appellerer til den legende natur hos alle kunstnere. Photowall giver dig endnu mere at sætte pris på med "Marsh Marigold", "Rhizome" og "Strawberries" i sit uudtømmelige udvalg af mixed media tapet. De dristige farver og de frygtløse kombinationer i disse værker gør dem til den perfekte udsmykning af dit hjem eller kontor. Der er en særlig form for elegance, som dette mixed media tapet udstråler, og som er svær at sætte ord på. Men det tager intet fra styrken af dens æstetiske effekt. Placér et par af disse i dine opholdsområder og rekreative rum, og mærk hvordan dagens bekymringer simpelthen falder væk. Tænd en cigar i dit private arbejdsværelse med dette mixed media tapet omkring dig, og føl dig som om du har fremkaldt de store mesteres kraft til at bebo dit opholdsrum.

Lege og perfekt

Nogle af de mest berømte museer i verden har kunstneriske installationer, der gør brug af denne blandede mediestil. Og det kan virkelig være en dyr fornøjelse at købe disse fine kunstværker. Photowall giver dig endnu mere at elske med "Alchemilla Vulgaris", "Zen-Flow" og "Sky-Blue" i sin smukke serie af mixed media tapet. Disse billeder har en lysere farve og har en mere æterisk stemning. De er perfekte til at sidde oven på din seng for at give dig en følelse af ro og fred. Deres blide nuance vil udløse beroligende signaler i din hjerne, som vil give dig en dyb og foryngende nattesøvn. Del skønheden i dette tapet med blandede medier med din familie og dine kære ved at invitere dem til at sidde sammen med dig i din hule og få mindeværdige øjeblikke med sammenhold og fællesskab. Dette mixed media tapet kan endda finde vej til dit kontor for at give de kedelige og triste vægge på din arbejdsplads noget tiltrængt liv. Du vil være den certificerede skønhed på kontoret, når du pynter op med dette fantastiske mixed media tapet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-89 af 89 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.