Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Garbo & Friends bag munter tapetkollektion til børn

  Photowall præsenterer børnekollektionen Tiny Heroes – skabt af det svenske designstudio Garbo & Friends. Kollektionen består af tre tidløse mønstre, hvor hvert motiv fortæller en historie.
  Mares - Dark

  Siden 2011 har Garbo & Friends formgivet kvalitetsprodukter til børnefamilier. I tapetkollektionen Tiny Heroes er deres klassiske mønstre Mares , Fauna og Bows tilpasset til væggen med det formål at give hjemmet en varm helhedsfølelse.

  Mønstrene i kollektionen er inspireret af dyr og natur, og alle illustrationer har hver deres historie.

  – Designprocessen begynder med flere ugers overvejelser, hvor jeg sammenfatter oplevelser og inspiration til et koncept. Ud fra dette skriver jeg oftest en historie, som senere bliver udgangspunktet for mønstret, og som til sidst er det, der kommunikeres visuelt, fortæller Susann Karlsson Nemirovsky, der er stifter af – og designer hos – Garbo & Friends.

  Detvar på en vandretur i de svenske skove, at farvernefrarønog løv ikombinationmedskovensdyrgav mig inspirationtilmønstret Fauna. Mønstret Mares er en hyldest til havet, som fortæller om at opleve havlivet for første gang med alle dets klare farver og fantastiske vanddyr. I det tredje mønster, Bows, afspejler de muntre sløjfer i matte farver børns livlige fantasi og glæde.

  Et tydeligt fokus i samarbejdet har været funktion og holdbarhed, hvilket Tiny Heroes-kollektionen opnår gennem det tidløse design, som passer ind i alle hjem. Det, der er klassisk og tidløst, bliver naturligt holdbart, og derfor har fokus ligget på kvalitet, materialevalg samt sobre farver.

  – Garbo & Friends føltes som et naturligt valg, da Photowall skulle lancere en ny børnekollektion, fordi de ligesom os brænder for design og kvalitet. Målgruppen for Tiny Heroes er primært børnefamilier rundt omkring i verden, men tapeterne passer også i en entré i en storbylejlighed eller i et sommerhus på landet, siger Amber Johnson, der er produkt- og designansvarlig hos Photowall.

  Tiny Heroes fås kun hos Photowall og består af tre mønstre i forskellige farvekombinationer. Motiverne kan bestilles som måltilpasset tapet for 324 kr. pr. kvadratmeter.

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning -  Garbo & Friends - Tiny Heroes     

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser 

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302. 

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over.

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.