Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
København Skyline Sort - Tapet - Kontor

336

motiver

Sort/hvide tapeter

Sort/hvidt tapet

Sort/hvide mønstre sætter fantasien i gang hos os mennesker på sin helt egen måde. De allerfleste af os opfatter verden i farver, og det er også sådan vi tænLæs mereker – i farvebilleder. Når vi ser på et sort/hvidt motiv, aktiveres vores fantasi på en et særligt plan. Det skaber en spænding og dramatik, som er svær at definere. Lad os tage et eksempel: Teknologien, der gjorde, at vi kunne tage farvebilleder med et kamera, blev udviklet i slutningen af 1800-tallet, men det sort/hvide fotografi er stadig meget populært den dag i dag. Det handler helt og holdent om, hvilke følelser de sort/hvide billeder skaber i os. Sort/hvide tapeter er ofte noget, vi forbinder med minimalisme og lige linjer, men variationen af sort/hvide tapeter er selvfølgelig større end som så. Hvis du gerne vil have et sort/hvidt-mønstret tapet, kan vi anbefale, at du tager et kig på tapetet ”Cold Song” fra Agent Bauer, et rigtig cool tapet, hvor mønstret dominerer indtrykket.

Indret med sort/hvidt

Bare fordi du gerne vil have en ny stil i dit hjem, behøver det ikke koste en bondegård eller betyde, at du er nødt til at skifte alle dine ting ud. Det er faktisk både rigtigt sjovt og enkelt at male møbler om i den farve, du gerne vil have. Det kan være, du vil male dine Ikea-møbler om – det er kun fantasien, der sætter grænser! Samtidig sparer du både penge og passer på miljøet, når du fornyr det, du allerede har. Desuden kan du hygge dig med det og føle dig inspireret bagefter. Er du ude efter et sort/hvidt look til dit hjem, og clasher farverne på dine møbler, så grib penslen!

Sort/hvidt tapet sammen med grønne planter

Sort og hvidt passer perfekt sammen med grønt. Tænk på alle de kombinationer af sort, hvidt og grønt, som du kan komme på. Det er sikkert en hel del, og det er der en grund til. Farverne harmoniserer ganske enkelt rigtig godt med hinanden. Så et af de bedste indretningstips omkring sort/hvide tapeter er at skabe balance i rummet med grønne planter. Hører du til dem, der har svært ved at holde liv i dine planter? Så er vores tip, at du køber hårdføre planter som fx Monstera, som ikke bare er utrolig smuk med sine store blade, men også meget trendy. I dag findes der faktisk også rigtig flotte planter, som slet ikke skal passes. Kort og godt: Grønne planter til sort/hvide tapeter er et af vores bedste tips!

Byer i sort/hvidt på tapetet

Et af vores mere populære motiver er vores sort/hvide Skyline-tapeter. Mønstret er en sort/hvid silhuet af en storby – fx New York eller Stockholm. Det er ikke usædvanligt, at du har en speciel tilknytning til en bestemt by, fx fra studietiden, eller måske er du flyttet fra din hjemby og vil gerne have, at væggene i dit hjem minder dig om dine rødder. Uanset hvad anledningen er, så ved vi, at vores tapeter, som kombinerer flotte sort/hvide mønstre med bymotiver, er populære hos rigtig mange.

Sort/hvide tapeter med landkort

Kan du lide at rejse? Så er et sort/hvidt landkort på væggen et skønt motiv. Opdag byer, du ikke kendte til, eller drøm dig tilbage til en rejse, du har været på. Tænk på, at et sort/hvidt landkort er mere diskret og ikke overtager rummet på samme måde, som farvestrålende landkort kan gøre. Vælg det, der passer dig bedst.

Forevig et betydningsfuldt minde, og tegn på tapetet

Har du nogensinde været på en længere rejse, som har betydet meget for dig? Tapetser med et sort/hvidt landkort, og tegn din rejserute ind med en rød pen. Du har sikkert gemt flere souvenirer fra lige præcis den rejse. Find dem frem igen, og lad dem blive en del af indretningen. Din gamle backpacker-rygsæk fortjener måske at blive støvet af og få et nyt liv som en yderst personlig indretningsdetalje. Print nogle af dine gamle fotos fra rejsen, og sæt dem op på et lærred i stedet for, at de bare ligger gemt væk i en skuffe eller på en harddisk. Vi lover dig, at ingen vil kunne kopiere denne indretning. Din rejse og dine ting er jo unikke for dig. Det her er bare et eksempel på, hvordan du kan indrette med sort/hvidt tapet. Det er kun din fantasi som indretter, der sætter grænser for mulighederne.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.