Sort/hvide tapeter

Sort-hvide mønstre fanger fantasien på deres egen helt unikke måde. De fleste af os opfatter verden i farver, og det er også sådan, vi tænker - i farver. Vores fantasi bliver sat i gaLæs mereng på en særlig måde, når vi ser på et sort-hvidt motiv. Det skaber en spænding og dramatik, som er svær at sætte fingeren på. Lad os se på et eksempel. Teknologien til at tage farvefotos med et kamera kom i slutningen af det 19. århundrede, men sort-hvid-fotografering er stadig meget populær den dag i dag. Det skyldes udelukkende de følelser, som sort-hvide billeder fremkalder i os. Sort-hvidt tapet forbindes ofte med minimalisme og lige linjer, men der findes naturligvis et langt større udvalg af sort-hvide tapeter end det. Hvis du er interesseret i sort-hvidt mønstret tapet, anbefaler vi at tage et kig på "Cold Song" fra Agent Bauer, et virkelig fedt tapet med et mønster, der springer i øjnene.

Indretning med sort og hvidt

Bare fordi du ønsker en ny stil i dit hjem, betyder det ikke, at det behøver at koste dig masser af penge, eller at du skal udskifte alt, hvad du ejer. Det er faktisk både rigtig sjovt og nemt at male møbler om med den farve, du selv har valgt. Måske har du lyst til at male dine IKEA-møbler om? Mulighederne er lige så uendelige som din fantasi. Det er godt for både din pengepung og miljøet at forny det, du allerede har. Desuden er det en fornøjelig og inspirerende følelse. Hvis du gerne vil give dit hjem et sort-hvidt look, men dine møbler har en farve, der ikke passer sammen, så tag en pensel og gå i gang med at male!

Sort-hvidt tapet kombineret med grønne planter

Sort og hvidt passer perfekt til grønt. Tænk på alle de kombinationer af sort, hvid og grøn du kan, og du vil opdage, at der findes rigtig mange, og det er med god grund. Disse farver harmonerer glimrende med hinanden. Derfor er et af vores bedste stylingtips til sort-hvide tapeter at afbalancere rummet med grønne stueplanter. Og hvis du ikke har grønne fingre? Så anbefaler vi robuste planter som f.eks. den schweiziske osteplante (Monstera), som med sine store blade ikke kun er smuk, men også meget trendy. I dag kan du endda finde helt fantastiske plastikplanter, som ikke kræver nogen pleje. Så grønne planter kombineret med sort-hvidt tapet: et af vores hotteste tips!

Sort-hvide byer på dine vægge

Vores sort-hvide skyline-motiver er blandt vores mest populære. Mønstret er en sort-hvid silhuet af en storby, som f.eks. New York eller Stockholm. Det er ikke usædvanligt at have en forbindelse til en særlig by fra din studietid, eller måske er du flyttet hjemmefra og ønsker, at dine vægge skal minde dig om dine rødder. Uanset hvad årsagen er, ved vi, at vores tapeter, der kombinerer smukke sort-hvide mønstre med bymotiver, er meget populære.

Sort-hvidt tapet med kortmotiver

Kan du lide at rejse? I så fald ville et sort-hvidt kort på din væg være det perfekte motiv. Oplev byer, som du ikke vidste eksisterede, eller dagdrøm om tidligere ferier. Det er værd at bemærke, at et sort-hvidt kort er mere diskret og ikke overtager rummet på samme måde som et farvet kort kan. Vælg det, der passer bedst til dig.

Kortlæg et værdifuldt minde

Har du nogensinde været på en lang rejse, der betyder meget for dig? Vælg et tapet med et sort-hvidt kort, og tegn din rejseplan med en rød pen. Du har sikkert flere souvenirs fra den ferie gemt væk bagerst i skabet. Få dem frem igen, og gør dem til en del af din indretning. Måske fortjener din gamle rygsæk at blive støvet af og få nyt liv som en yderst personlig stylingdetalje. Print gamle feriefotos ud på lærred og udstil dem i stedet for at lade dem ligge glemt i en skuffe eller på en harddisk. Vi lover, at resultatet vil være dit og kun dit eget. Din ferie og dine ejendele er trods alt unikke for dig. Dette er blot et eksempel på, hvordan du kan dekorere dit hjem med sort-hvid tapet. Mulighederne er lige så uendelige som din egen fantasi.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.