Safaridyr

Safari stammer fra det arabiske ord for rejse. I slutningen af det 19. århundrede, efter at have haft kontakt med de forskellige stammer i Afrika, brugte englænderne udtrykket til at Læs merereferere til en rejse over land, som normalt foretages af turister, der ønsker at se på seværdigheder i Afrika. Det er dog interessant, at så længe du befinder dig et sted, hvor du kan observere dyr i deres naturlige omgivelser, er du teknisk set på safari. Denne samling af safari-dyr tapeter består af to underkategorier, praktisk arrangeret til din fornøjelse, med topmotiver i unikke designs og som med alle Photowalls tapeter, kan de ændres efter dine ønsker og æstetik. Bring den vilde vildmarks skønhed ind i dit hjem eller på dit kontor ved at vælge dit safari-dyr tapet!

Hvad er safaridyr

Safaridyr er grundlæggende alle dyr, der trives på græsmarker eller savanner. Disse dyr omfatter elefanten, giraffen, zebraen, løven, flodhesten, næsehornet, impalaen og leoparden, men kan i forlængelse heraf også omfatte andre arter eller lignende dyr. De særlige skabninger, der præsenteres i safari-dyr tapetet, er elefanten, løven, leoparden, tigeren og geparden. Alle disse stykker i vores sortiment af safaridyr tapet vil opfylde og overgå dine ønsker til dekoration med deres sjældne sammensætninger, farver, der straks springer i øjnene, og deres interessante tilstedeværelse, der helt sikkert vil pynte i din bolig eller dit erhvervsområde.

Elephanter i safari-dyr tapet

Elefanten er det største landpattedyr. Der er kun tre arter, der stadig er i live, nemlig den afrikanske buskelefant, den afrikanske skovelefant og den indiske eller også kendt som asiatisk elefant. På trods af deres enorme størrelse er elefanter for det meste fredelige planteædere, og de kan bruge op til 16 timer om dagen på at spise. Et safaridyrstapet af disse store giganter passer perfekt ind i mange rum, uanset om det er til et barn, en teenager eller en voksen. Henna Elefant er et udpræget superb motiv, som ser suverænt cool og smart ud, med nok klasse og stil til at tilfredsstille ethvert dekorativt og designmæssigt behov og ønske.

Løver & store katte tapet som børns glæde

Vores sortiment af kat-relaterede løver & store katte tapet er et af de mest børnevenlige lag i kategorierne dyr. Børnene vil glæde sig over disse spændende og yndige designs, der er perfekte til et børneværelse eller legeværelse, med deres varme farver og nuancer, der helt sikkert vil få et smil frem hos de små drenge og piger. Med denne løver & store katte tapetsektion kan den mangfoldighed, som den bringer, også anvendes til børn, der er ældre og nærmer sig teenagealderen. Fascinationen af disse fantastiske store katte ophører aldrig, da de symboliserer så mange følelser, og deres mystik forsvinder næsten aldrig.

Hør mig brøle

Løven, som også nogle gange kaldes dyrenes konge, er et meget vigtigt dyr på safari. Løvernes gennemsnitlige levetid er på ti til fjorten år og er kun lige så stor som tigerens, når det gælder størrelse. De er vigtige rovdyr, som sikrer balancen i økosystemet. Giv dit hjem eller kontor et majestætisk præg ved at sætte et kongeligt safari-dyr tapet af en løve op.

Safari-dyr tapet af leoparder

Leoparden er også en stor kat ligesom løven. Når du er på safari, kan du skelne en leopard fra to andre plettede katte, geparden og jaguaren, på baggrund af fordelingen af deres pletter. I modsætning til løverne kan leoparder jage og spise hvad som helst, hvilket giver dem betegnelsen som opportunistiske jægere. Leoparder er kendt for deres fremragende klatre- og svømmeevner på grund af deres meget stærke skulderknogler og muskler. Tilføj disse fascinerende kattedyr til din indretning med vores fantastiske udvalg af tapet med safaridyr, som f.eks. det stykke med navnet Hidden Leopard, et finurligt maleriagtigt tapet med safaridyr, der har så god karakter.
Produktoplysninger
  • Viser 1-69 af 69 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.