Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Blomstret, farverigt og stort – nye og trendy tapetmotiver fra Iwa Herdensjö

  Photowall er stolte over at kunne præsentere to nye tapetmotiver, der er designet af den svenske designer Iwa Herdensjö. De farverige og trendy motiver Blaze og Stunner henter inspiration fra Iwas opgaver inden for mode, men med et mere personligt twist.
  Stunner Peachy

  – Jeg tegner først og fremmest print til tøj, og de blomstrede trends har bare afløst hinanden. Det er blevet til mange blomstertegninger, men hvor det i andre opgaver kan handle mere om at lave den helt rigtige type blomsterprint, fik jeg her mulighed for at lave lige, hvad jeg ville. Det var vigtigt for mig at lave to tapeter, som hører sammen, men som alligevel ikke bliver identiske i udtrykket. De er på en måde som to scener fra samme film, fortæller designeren Iwa Herdensjö.

  Kollektionen har et personligt præg med sin muntre blanding af lyserødt, turkist og vinrødt, og det bliver ekstra tydeligt, når Iwa fortæller, hvordan kollektionen fik sit navn.

  – ”Dare” er farven på min læbestift, som jeg har haft på næsten hver dag i 7 år, så man kan vel egentlig godt sige, at det er en signatur.

  Iwa har en tydelig vision om, hvilket af de ekstravagante motiver, hun ville vælge til sit hjem, og hvilket rum det skulle pryde.

  – Jeg ville vælge Stunner Peachy i den orange/rosa farvesammensætning til entréen. Personligt tror jeg, at begge motiver ville fungere rigtig godt i lige præcis entréen. Et tapet, der gør lidt ud af sig selv, er med til at give en god velkomst eller et hyggeligt farvel – alt efter hvordan man ser det, fortæller Iwa Herdensjö.

  Tapetkollektionen Dare fås eksklusivt hos Photowall og består af to mønstre i fem forskellige farvesammensætninger. Motiverne kan bestilles som måltilpasset fototapet for 319 kr. pr. kvadratmeter.

  Share

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.