Tilpas og bestil Pris 299 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage

Sunny Days

Lys stemningen op i dit rum med dette Sunny Days Wallpaper, der viser en enkel, men sjov illustration af solen med sin glade gule nuance. Børnene vil helt sikkert elske dette tapet på deres værelse, som unægteligt vil oplive deres humør med sit sjove og legende udseende. Den hvide baggrund fremhæver tonen i solens illustration og giver din væg et iøjnefaldende udseende. Dette tapet er en fremragende baggrund, især i en minimalistisk boligstil - et perfekt køb til dem, der ønsker at holde det enkelt, men alligevel fantastisk, når de dekorerer deres hjem.

Dekorer dit hjem med Sunny Days tapet

Hvad passer godt sammen med tapetet Sunny Days Da dette tapet passer som børnetapet, kan det tilpasses enhver ændring eller stil, du ønsker, at rummet skal have. Enten kan du inkorporere det med farverige toner eller give dit rum et puf med neutrale toner; dette tapets alsidige udseende vil stadig gøre dit rum iøjnefaldende. Men hvis du vil matche dette tapets minimalistiske udseende, er farver som hvid, beige, grå, sort, oliven, taupe, brun og creme de bedste muligheder for at tilføje accenter i dit rum uden at få det til at se overvældende ud. Det er også ideelt at forbedre rummets lysstyrke ved hjælp af lyse toner eller kunstig belysning, såsom lamper, for at matche solskinnet i dette tapets design.

Om produktet:

Copyright:
Ann Kelle
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e319067
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.