Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Returnering & fortrydelsesret

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du er tilfreds med dit tapet eller print. Men det kan altid lade sig gøre at returnere et produkt, få pengene tilbage eller bytte det til en anden vare.

Returnering – sådan fungerer det

Inden for de første 30 dage har du altid ret til at levere en vare tilbage eller bytte den. Når vi har modtaget returvaren, tilbagebetaler vi hele beløbet inden for 14 dage. En eventuel returfragt betales af dig som kunde. Alle returvarer genbruges.

Er du først begyndt at montere din vare, kan den ikke returneres.

Ønsker du at returnere din vare, skal du kontakte vores kundeservice – så hjælper vi dig.

Garanti og reklamationsret

Der er et års garanti på vores produkter, og du har tre års reklamationsret. Garantien omfatter fejl, som var på produktet ved levering. Beskadigede eller forkerte varer sendes tilbage fragtfrit og byttes omkostningsfrit.

Tjek venligst, at produktet modsvarer dine forventninger inden montering, da eventuelle monteringsudgifter ikke erstattes ved en reklamation. Har du bestilt et tapet, tjekker du det nemmest ved at klippe banerne fra hinanden og placere dem ved siden af hinanden. Selvom du har klippet banerne fra hinanden, har du ret til at sende tapetet tilbage.

Vi forsøger altid at løse problemer direkte, men skulle en eventuel tvist opstå, følger vi anbefalingerne fra Det Almene Reklamationsnævn (ARN).

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.