Tegneseriekunst

Hvis du er på udkig efter moderne vægdekorationer til dine børns soveværelse, studieområde eller legeplads, er du ikke længere bekymret for, hvordan de vil reagere. Photowall's fremraLæs meregende og detaljerede samling af Comic Arts-plakater af høj kvalitet vil med garanti glæde de små. Disse søde, elskværdige og animerede motiver inspireret af det kunstneriske arbejde i tegneserier vil helt sikkert blive tilbedt af dit barn. Denne kategori er lavet ved at tænke på, hvad børnene kan lide, men stadig under hensyntagen til, hvad de såkaldte "børn i hjertet" vil huske og værdsætte. Comic Arts plakater kan ikke kun bruges i et børneområde, men også i hele boligen, i din egen fritidsniche eller, hvis du er tilbøjelig til det, endda på kontoret. Du kan også altid ændre disse elementer, så de passer til din allerede eksisterende indretning og farveskemaer.

Fordelen ved tegneserieplakater

Det gør ikke noget, eller er af ringe betydning, hvis du ikke er i den alder, der elsker tegneseriefigurer. Sandheden er, at der virkelig ikke er nogen aldersgrænse for at værdsætte disse søde figurer. Du kan se tegnefilm med dine børn og stadig nyde det! Med Comic Arts-plakater har Photowall bekvemt inddelt dem i to mindre underkategorier, nemlig Brokiga og "Vem?" Som du vil opdage, er der ikke kun en overflod af visuel glæde i Comic Arts-plakater, men også en historie og en dybere mening. Begge underkategorier har masser af storslåede motiver, som kan anvendes i alle rum, men især i rum, hvor børn tilbringer det meste af deres tid. Det er kendt, at det at have figurer, som du elsker, til stede i dit hjem kan løfte humøret, afhjælpe stress og skabe gode vibrationer. De fantastiske farvekombinationer på Comic Arts-plakater er også et ideelt redskab til at dekorere ethvert bolig-, virksomheds- eller fritidsområde.

Den centrale figur

Disse charmerende små væsner i kategorien Comic Arts-plakater med titlen "Brokiga" er skabt af Carin og Stina Wirsén, to svenske søstre, der begge er forfattere, og de kan bringe alt det sjove lige til din dørtrin. Brokiga er et svensk ord, der betyder mangefarvet og fuld af livlige mønstre. De små figurer i denne serie skændes og forsones, bider og trøster osv. Selv om de kan have frygtelige skænderier fra tid til anden, bliver de let og altid venner igen. Little Pink guider dig gennem de fleste af de oplevelser, der er dækket i hver historie, som du kan se på tegneserieplakater. Little Pink er dog blot en af de mange figurer, hvor nogle går igen fra bog til bog, mens andre blot passerer forbi i et mylder af farver. De kommer i alle former og afskygninger, nogle er ternede, prikkede, lyserøde, grønne, brune og blå osv. I denne verden af tegneserieplakater bliver børnene udfordret, men også respekteret og accepteret for den, de er. Gør dit barns liv til et eventyr med disse fantastiske væsner og designs.

En anden underkategori af Comic Arts plakater

Stina Wirséns "Vem?"-bøger er en anden hovedbestanddel af Comic Arts' plakater. Vem betyder dybest set "hvem", og i disse historier bliver hverdagssituationer gengivet i form af fabler. Disse vidtløftige, nuttede dyr viser dybde i deres følelser i barnlige scenarier, så de helt små kan blive forstået. Vem-bøgerne er meget populære i Sverige og endda i udlandet, idet de er blevet lavet til animationsfilm. Disse bøger tager også mere vanskelige emner op, som i titlerne Hvem bløder og Hvem sover ikke. Med Photowalls store udvalg af tegneserieplakater vil dette segment appellere til børn og voksne. Fågels hus vil f.eks. ikke kun fortrylle børnene, men kan også være et sejt kunstværk i stuen eller på kontoret. Da denne animation er meget farverig og ikke alt for kompliceret, er Comic Arts-plakater af denne art også ideelle til et småbørns værelse, hvor de beroliger dem med et lyst billede.
Produktoplysninger
  • Viser 1-52 af 52 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.