Westerns

Westerns er stort set den vigtigste genre i den amerikanske filmindustri og er i bund og grund en nostalgisk hyldest til de tidlige dage med det vidtstrakte, utæmmede grænseland. NoglLæs meree vil endda kalde det grænsen mellem civilisation og vildmark. Med Photowalls fremragende udvalg af Westerns-plakater kan du have en af de ældste, mest vedvarende og fleksible genrer i dit rum, for ikke at nævne en af de mest karakteristiske amerikanske pasticher og dens mytiske oprindelse som din indretning. Selv om westerns popularitet har vokset og aftaget gennem årene, med deres mest produktive æra i 1930'erne til 1960'erne og senest i 90'erne, har der været en mini-genre genopblomstring af genren på det seneste, men mere på grund af tv. Få dig en Westerns plakat for at maksimere den visuelle vægt i din bolig eller på din arbejdsplads. Disse motiver er fulde af rige detaljer, intens karakter og sublime farvekombinationer.

Faktorerne i Westerns plakater

Westerns foregår ofte på den amerikanske grænse i den sidste del af det 19. århundrede efter borgerkrigen, i en geografisk vestlig ramme med romantiske, fejende grænselandskaber eller et barskt landskab. Alene dette gør det til et vidunderligt emne med Westerns plakater, da det viser erobringen af vildmarken og underkastelsen af naturen i civilisationens navn. Denne ukuelige ånd kan være omdrejningspunktet i din indretning med disse fantastiske Westerns plakater. Hvad angår det centrale plot i westernfilmen, er det for det meste det klassiske, enkle mål om at opretholde lov og orden på grænsen, der har rod i arketypiske konflikter, som vi alle kender. Typiske elementer i westerns som f.eks. skudkampe, heste, tog- og bankrøverier, lovløse og sheriffer osv. er også meget nærværende på westerns plakater. Det skal også bemærkes, at der findes mange undergenrer til den traditionelle western, såsom den episke western, "spaghetti"-western, den "revisionistiske" western, men også "post-apokalyptiske" westerns som Mad Max-franchisen.

Vi har alle brug for en helt

Selv om westernfans bliver ældre og hvidere i forhold til den samlede befolkning, er de stadig en fast bestanddel af popkulturens bevidsthed, om end i mindre omfang. Andre, nyere genrer som superheltefilm og kamprobotfilm har cowboyfilmene overhalet de yngre generationer og det internationale publikum. Dette betyder ikke, at det behøver at være en tabt genre, men snarere tjene som inspiration til, at du skal anskaffe dig en Westerns plakat for at opretholde fascinationen for denne vidunderlige type film. Disse film giver mange tidløse fornøjelser såsom den nu klassiske hårde fyr-helt, eventyr i storslåede landskaber og selvfølgelig det gode, der sejrer over det onde. Westerns plakater giver dig mange antihelte, men ikke desto mindre helte, som man kan se op til og forsøge at efterligne på den ene eller anden måde. Der er livagtige filmfotos som The Outlaw Josey Wales - Winter Sun, der viser en af genrens bærende elementer og ikoner, den eneste ene Clint Eastwood. Denne skuespiller blev en generations helt, primært fordi han lavede nogle af de mest populære westerns gennem tiderne.

Klassiske prøver på plakater af westernfilm

Rutinemæssigt regnes blandt de største westerns nogensinde lavet er mesterværket Once Upon a Time in the West. Sergio Leone udtænkte i første omgang sammen med Dario Argento og Bernardo Bertolucci en western, der næsten udelukkende bestod af referencer til den daværende genres klassikere. Leones skolekammerat Ennio Morricone skrev endda individuelle musikalske signaturer til hver af de fire hovedpersoner. Denne western havde en sådan indflydelse, at mange nævner den som en indflydelse på mange andre filmgenrer. I westernplakater har du enorme motiver som Once Upon a Time in the West, der er et simpelt, men fantastisk sort-hvidt billede, som øjeblikkeligt kan løfte dit værelse op på et helt andet niveau.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.