Mysterier og detektiver

Med mysterie- og detektivplakater fra Photowall får du ikke kun et visuelt tiltalende motiv ind i dit rum, men også den eftertragtede intrige og spænding. De rige detaljer, vidunderliLæs merege farvekombinationer og fascinerende temaer i denne kategori garanterer dig maksimal visuel effekt og interesse. Mystery- og detektivfilm betragtes generelt som en undertype af kriminal- og gangsterfilm, film noir eller spændings- eller thrillerfilm, der fokuserer på en uopklaret forbrydelse, mens mysterie- og detektivfilm for det meste fokuserer på en central person. I de fleste tilfælde er det den hårdkogte detektiv, som møder forskellige personer og scenarier i sin jagt på forbryderen eller løsningen på en forbrydelse. Photowalls mysterie- og detektivplakater vil forvandle dit interiør til en sjov lille jagt på spor og samtidig visuelt stimulere alle, der ser dit nye fokuspunkt. Du kan også altid vælge at ændre disse elementer, så de passer til eller står i kontrast til din allerede eksisterende indretning, farvesammensætning osv.

Mere baggrund om mysterie- og detektivplakater

Spænding tilføjes ofte til denne type film, da hovedpersonen kæmper i den normalt puslespilslignende fortælling, hvor han eller hun undersøger alle motiver, for så at opdage det ene vigtige spor eller eller den ene væsentlige fejl, der afslører identiteten af den skyldige. Et af de mest berømte eksempler på dette i fiktionen er den kvintessentielle detektiv, Sherlock Holmes. Han anses for at være verdens første privatdetektiv og stammer fra Sir Arthur Conan Doyles litterære værker og blev i sidste ende den fiktive figur, der hyppigst optræder på film. Til dato har Sherlock været med i over 200 film siden 1900 og er blevet spillet af langt over 70 skuespillere! Mystery- og detektivplakater fra Photowall hylder denne legende i form af motiver som "Adventures of Sherlock Holmes". Dette vidunderlige billede viser den britiske skuespiller Basil Rathbone, som optrådte i årene under Anden Verdenskrig i 14 film fra ca. 1939 til 1946. Denne klassiker kan nu blive den smukke tilføjelse til din bolig eller kontorindretning.

Kendte eksempler

Der findes masser af eksempler af høj kvalitet på mysterie- og detektivplakater, der viser de mest prominente repræsentanter for genren. Carol Reeds "The Third Man" er f.eks. med sin atmosfæriske filmfotografi og fremragende præstationer fra størstedelen af hovedrollerne en ofte citeret favorit af denne type film. Den herlige baggrund i efterkrigstidens Wien virker stadig som en passende ramme for den halvtomme mentalitet, der fylder stort set hele film noir-filmen. Du kan erhverve denne ikoniske klassiker i mysterie- og detektivplakater som Third Man. Genstande som disse vil bringe en helt ny atmosfære ind i dit værelse, uanset om det er bolig eller erhvervsmæssigt. Selv om moderniserede fortolkninger af film noir blev mere grafiske som tiden gik, og begrænsningerne for, hvad der kunne og ikke kunne vises på film, blev mindre og mindre, er det stadig følelsen af intriger, der fanger seerne. Chinatown er måske ikke så brutalt voldelig som de film, der fulgte efter, men det behøvede den bestemt heller ikke at være. Mysterie- og detektivplakater som Chinatown - Jack Nicholson viser den ikoniske skuespiller i en af sine karakteristiske roller.

Mesteren i mysterie- og detektivplakater

Alfred Hitchcock, en af de mest legendariske filmskabere nogensinde og kendt som "The Master of Suspense", genopfandt og revolutionerede på mange måder hele genren i sin storhedstid. Selv om han lavede klassikere som Psycho og The Birds, nævner mange Rear Window som den, der nemt overgår dem alle. Selv om plottet kan virke forsimplet i moderne tid, er det blevet en fast bestanddel af genren. Med mysterie- og detektivplakater som Rear Window kan du hylde denne absolutte perle af en film. Du kan endda få et glimt af mesteren selv i Alfred Hitchcock in the Birds. Denne særlige mysterie- og detektivplakat er lavet i klassisk sort/hvid, hvilket kan oplive ethvert rum, uanset om det er stuen i din bolig eller pauserummet på kontoret.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider