Religiøse figurer

Religiøse billeder kan vise en bred vifte af komplekse følelser og symboler som guder, avatarer, manifestationer og profeter, og så videre. Forskellige religioner har deres egne særskLæs mereilte emblemer som f.eks. davidsstjernen og menoraen i jødedommen, og de forskellige former for kors i kristendommen. Gennem årene har symboler, ligesom religiøse figurers plakater, ligesom religiøse figurers plakater, symbolerne udviklet sig og udviklet sig. Selv om disse er blevet undersøgt og kritiseret gentagne gange af eksperter og endda ikke-troende, er disse symboler og ikoner blevet en stor del af den menneskelige kultur og tradition. Med Photowall's samling af høj kvalitet af plakater med religiøse figurer kan du bringe en følelse af åndelighed ind i dit rum. Uanset hvilket rum du ønsker at dekorere, har vi det ideelle motiv til dig.

Op med plakater med religiøse figurer

Når vi taler om engle, kan disse komme i alle typer og former, afhængigt af den kulturelle baggrund og den samfundsmæssige omstændigheder man befinder sig i. Ikke desto mindre kan det ikke benægtes, at der findes en arketypisk udgave af disse himmelske væsener, som vi skylder en bestemt periode i historien. Du vil se hvordan og hvorfor med vores religiøse figurer plakater. Renæssancetiden var, som navnet allerede antyder, en genfødelsens tidsalder. Det var en tid, hvor verden vågnede op og genkendte sig selv, fordi dens kunstnere brød med kirkens lænker og fortolkede verden, som de så den. De religiøse billeder forsvandt dog ikke, men skabte deres egne betydninger. Engle var en meget almindelig element, der blev brugt i malerier og kunstværker i renæssancen. Ligesom engle var kunstnerne på den tid budbringere, der tydeligt signalerede, at tiderne havde ændret sig. Abduction of Europa - Cora Wandel er vidunderligt rig på detaljer og udstyret med så levende farver, at det vil få ethvert værelse til at sprudle. Dette er blot en af de mange religiøse figurer plakater, der kan have en sådan visuel indvirkning på dit hjem eller kontor.

Fred og sindsro

Buddhismen startede allerede i 4. eller 6. fvt. da Siddharta Gautama begyndte at sprede sin lære om lidelse, nirvana og genfødsel i Indien. Da Siddharta selv var afvisende over for at acceptere billeder af sig selv og brugte mange forskellige symboler til at illustrere sin lære, er der otte forskellige lykkebringende symboler i buddhismen, og mange siger, at disse repræsenterer de gaver, som Gud gav til Buddha, da han opnåede oplysning. Du vil se disse på plakater med religiøse figurer som f.eks. Neutral Lotus Buddha Squared, hvor lotus kan have flere betydninger, men ofte henviser til det iboende rene potentiale i sindet. I afsnittet Buddhaer på plakater med religiøse figurer vil du opdage virkelige fotografier, der straks transporterer dig straks til stedet som Buddhist Statue, Hong Kong. Der er også kunstværker, der giver denne åndelige tro en helt ny og dybere betydning, som Buddha Square.

Den hellige bog i religiøse figurer

Siden sin begyndelse i det romerske riges første århundrede har kristendommen spredt sig stærkt rundt om i verden og hurtigt for at blive menneskehedens vigtigste religion, værdisystem og sociale dagsorden. Den kristne kirke var den største og mest indflydelsesrige mæcen i meget lang tid, og beholder stadig den titel i sine aktiver. Fra den starten brugte den kristne kirke mange forskellige typer kunst for at skabe en identitet for sig selv, for at øge sin magt og dermed tiltrække tilbedere. Det kan man se i arkitektur, skulpturer, malerier, dekorativ kunst, illuminerede manuskripter og Photowalls udvalg af plakater med religiøse figurer. Den hellige treenighed - Corrado Giaquinto er blot en af de mange fantastiske, stilfulde og meningsfulde motiver i vores sortiment af plakater med religiøse figurer.
Produktoplysninger
  • Viser 1-93 af 93 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.