Overflader

Overflader plakater præsentere en høj kvalitet, rig på detaljer og frodige med farver antal muligheder for vægge og indvendige belægninger. Disse motiver på plakater til overflader giLæs merever en ny dimension til dine boliger, erhvervsområder eller endda fritidsrum. Få din indretningsdesigner frem ved at eksperimentere med nye plakater med overflader, der findes i forskellige designs, stilarter og farver. Photowall gør det meget nemmere ved at give dig mulighed for at skræddersy disse overfladeplakater, så de passer til dit designprojekts skræddersyede æstetik og overordnede layout. Du kan tilpasse overfladeplakaterne i overensstemmelse med dine farveskemaer og andre dekorative elementer.

Tiltag af plakater med overflader

Photowall har skabt en nem og bekvem vej, så du kan trimme din udvælgelsesproces. Det betyder, at overfladeplakater er blevet opdelt i tre underkategorier, som er malet, reflekterende og rustikke. Plakater med malede overflader er primært defineret ved deres forkærlighed for farver, hvilket gør disse elementer meget levende og friske. I dette niveau kan du finde stykker som "Dripping Paint Graffiti Wall", som er virkelig hip og trendy. Billeder som dette vil helt sikkert sætte dig godt i stand hos teenagere og unge voksne. Plakater med reflekterende overflader er, som ordet antyder, mere velovervejede i designet med vand som et meget fremtrædende element, ligesom i emnet "Grand Mosque Center". Denne særlige plakat har også en kulturel såvel som åndelig værdi. Sidst men ikke mindst henviser plakater med rustikke overflader til motiver, der er mere hjemlige og landlige, men som ikke desto mindre har en enorm stil. Her har du fantastiske baggrunde som "Rustic Stone Wall", et virkelig iøjnefaldende og mindeværdigt syn, der kan gøre hele forskellen i verden, når det kommer til indretning.

Flere træk

Valget og placeringen af dine overfladeplakater afhænger også af den reaktion eller følelse, du forsøger at fremkalde hos dig selv, din familie, venner, kolleger osv. Et værk som "Reflection in Water" fra sortimentet af overfladeplakater kan f.eks. fremkalde en vis ro og fred. Genstande som denne er perfekte til boligområder som f.eks. stuen, hvor der altid sker en masse, og hvor en udsigt som denne kan berolige tingene en smule. Dette skyldes motivets smukke tone, nuance og skær af blå, som straks transporterer dig til måske havet, en fredfyldt sø eller en kølig flod. Så er der plakaten med overfladerne med titlen "Rustic Charm", som man i betragtning af navnet skulle tro ville være ideel til et hjem, men den kraftige brune tone ville også fungere på et kontor eller et andet kommercielt sted. Dette motiv skriger klasse og raffinement med en enkel, men alligevel dominerende tilstedeværelse, der helt sikkert vil fange øjet og opmærksomheden hos alle, der lægger øjnene på det.

Placering af plakater på overflader

Det første spørgsmål efter at have valgt en topklasse overfladeplakat er, hvor den skal hænges op. Mens overfladeplakater med naturmateriale afbildet kan være mere passende til et boligområde, kan kommercielle områder have gavn af et materiale, der er menneskeskabt. "Colorful Wood Table" er f.eks. udstyret med sidstnævnte. Denne overfladeplakat ville dog også se godt ud i et hjem på grund af de dejlige pastelfarver og det næsten diagonale is-lignende design. På den anden side fungerer noget så robust og flot som "Plastered Surface" bedre i et hjemligt område, fordi visse farver i overfladekortet virkelig giver anledning til en følelse af hygge, komfort og varme. Med Photowalls varierede udvalg af plakater med overflader har du masser af muligheder, når du skal vælge den udsmykning, du ønsker i dit hjem, på dit kontor eller i et andet rum. Dit interiør vil helt sikkert nyde godt af den visuelle opgradering, som du giver det med disse afbildninger.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.