Konkret

Vi ved alle, at de fleste bygninger bruger beton, fordi det er et stærkt element. Det skyldes, at det størkner og hærder efter blanding med vand, hvilket binder de andre komponenter sLæs mereammen og i sidste ende skaber en stenlignende materiale. Betonplakater fra Photowall kan bringe denne styrke og soliditet ind i dit hjem, kontor eller ethvert andet andet rum, som du har valgt at designe eller dekorere. Vores sortiment af fremragende og stilfulde betonplakater vil give dit område den karakter og styrke, som det kræver. Alle motiverne i betonplakater kan ændres i overensstemmelse med med din æstetik, tilpasses dine forskellige farvesammensætninger og ændres, så de passer til din personlige smag og dine ønsker.

Betonplakater til et anderledes udtryk

Brugen af betonplakater er en af de nemmeste måder at opnå et industrielt look i dit hjem, noget der er ret trendy i disse dage, selv for boligområder. Selv om dette industrielle look i indretningen er blevet brugt i et stykke tid nu, kan det helt sikkert kan give dit hjem den autentiske urbane stemning. Den udsatte overflade, der er kendetegnet ved betonplakater var et stort hit selv i 90'erne og giver stadig rummet et kick, når det kommer til at designe interiør i dag. Ikke desto mindre kan betonplakater også give en rustik aura, der fremkalder fortrolighed og en behagelig atmosfære. På trods af den gængse opfattelse af beton som værende blot gråt, er farverne subtile og unikke i betonplakater, hvilket gør dem endnu mere interessante, da de er enkle, men livlige. En anden vidunderlig ting ved betonplakater er, at de kan passe meget godt sammen med de fleste indretningsstile. Den klarhed, som betonplakater har vil hjælpe dig med at opnå et minimalistisk layout med succes. Ud over disse bemærkelsesværdige træk er brugen af beton plakater kan give dig et rent og kraftfuldt fokuspunkt, som mange mennesker helt sikkert vil beundre.

Dybde i betonplakater

Ligesom alle Photowalls plakater af høj kvalitet har disse betonplakater deres egen symbolik og karakter, der går ud over, hvad vi opfatter det som værende. Nogle af os tror måske, at farven grå kun er populær på grund af den er en neutral farve, hvis ikke den mest neutrale farve. På grund af denne neutralitet kan betonplakater supplere næsten alle de temaer, som du går efter i dine bolig-, erhvervs- eller fritidsrum. Den fremtrædende karakter af grå især i betonplakater er ubestridelig, men samtidig fremhæver den en farve, der symboliserer den attributter af formalitet, konservatisme og sofistikering. Dette vil give den plads, du har til at forskønne det flygtige men meget eftertragtede stilfulde touch. Concrete Texture er et fint eksempel på netop denne idé og vil løfte ethvert rum til noget mere end bare et rum. Hvis du vil have noget endnu mere robust, kan du tage et motiv som det med titlen Gray Concrete Wall, en robust og overbevisende betonplakat, der vil fascinere og behage.

Betonplakater som partner

Ud over at få din hverdag til at føles mere jordnær og resolut, giver betonplakater dig også en masse muligheder med hensyn til design. Da det helt sikkert er en fantastisk partner til dit interiør, kan du tilføje det næsten hvor som helst, i ethvert rum, i ethvert rum. Med betonplakaternes æstetik kan du nemt ændre og justere stemningen i rummet. Grunge Sky følger den gode linje, hvor den er enkel, men samtidig meget effektfuld for beskueren, og skaber en enorm visuel vægt, interesse og balance med sit unikke design og de attraktive nuancer, farvetoner og nuancer.

Flere eksempler på konkrete plakater

Som med alle Photowalls fremragende plakatsystemer, bliver betonplakater konstant opdateret med innovative designs og variationer. Old Posters Ripped Torn er en af disse konkrete plakater, hvor der er en sund blanding af en gammel æstetik blandet med et moderne twist. Eller hvad med et brud på de sædvanlige grå betonplakater med noget som Polar Sunset? Denne betonplakat er stadig konkret af natur, men har et frisk look med subtile, men dynamiske nuancer af forskellige farver.
Produktoplysninger